سلام مجدد
بله من حس شما رو درک میکنم از اینکه سرد شدی و توی ذوقت خورد اما این اتفاق و این حس کم کم در افراد میفته...این تصمیم ناگهانی شما ( شاید من اشتباه فهمیدم) یکمی دور از منطق و یه جورایی غیر طبیعی بود...

ایرادی نداره اگر با جزییات بیشتری بنویسی..برعکس بهت بیشتر کمک میشه.

شاید شما انتخابت غلط بوده و هست.این خانم هم از روز اول شرایط شما رو میدونسته...الانم که کار دولتی و اداری پیدا کردن کار حضرت فیله و هزار و یک پارتی و ...میخواد.

ببین ازدواج مقدماتی میخواد.شما بدون تهیه مقدمات رفتی سراغش و به ادمی هم برخوردی که کمال گراست و این باعث شده این مشکلات به وجود بیاد.

اول مقدماتش رو فراهم کن.به صورت حداقل.چون الان هرجا خواستگاری بری ازت مقدمات اولیه رو میخوان.که اونم یه درامد معمولی هست.

ببین باید اول ببینی که این دختر کسی هست که در سختی ها هم کنارت باشه؟

چه توقعاتی ازت داره؟

اگر فردا روزی شما به مشکل مالی برخوردی این دختر چه برخوردی خواهد کرد باتوجه به بالا بودن توقعاتش از شما؟

با توجه به اینکه الان چیزی در شما تغییر نکرده به نظرم دوباره سراغ این رابطه رفتن غلطه...این خانوم اگر قلبا شما رو بخواد انقدر حساسیت به خرج نمیده و کمال گرایی نمیکنه...

خودت چی فکر میکنی؟

چون ایشون هم قبول کرد کات کنه به دلیل اینکه شما شرایط مادی مساعدی نداشتی و من اصلا فکر نمیکنم یک زن که مردی رو بخواد انقدر رو این قضیه حساس باشه.تا جایی که قبول به کات کردن کنه...