سلام!
نمیدونم عنوانی که انتخاب کردم خیلی ناهماهنگ با چیزی که خواستم بیان کنم یا تعریف من و شما از جــــــــــشن خیلی متفاوته 😕😕
شایدم تاپیک رو تا آخرش نخوندین. شایدم من مطلب رو جوری بیان کردم که تصور یک زن متوقع سطی نگر خوش گذران رو تداعی میکنه که هیچ دغدغه ای نداره جز اینکه به این فکر کنه که مناسب ها رو چطور بگذرونه.😞😞
اگه متوجه شده باشین منظورم از جشن یه دورهمی متفاوت دو نفره است برای اینکه شکر گزار باشیم که تو این مدت کنار هم بودیم .
عروســــــــــــــی!!!!!!!!????
شاید وقتی شما کلمه جــــــــشن رو میشنوید یاد یک عروسی آنچنانی یا یک مهمونی صد نفری میوفتین .وگرنه کی توقع هر سال گرفتن عروسی رو داره ????همون یک بارشم برای خیلی ها کمر شکنه ...
اگر به قول شما این رمانتــــــــــک بازی ها جز زندگی نیست پس دعواهای همیشگی و به گو مگو نمک زندگیه???اگه اینجا تاپیک میزدم که مثلا شوهرم خرجی نمیده یا بد دهنه یا به من و خانوادم توهین میکنه اشکالی نداشت چون این ها جزء جدانشدنی زندگیه ????ولی یاد آوری خیلی ساده اتفاق مهم زندگی رمانتیک بازی و لوس بازیه و جزء زندگی حساب نمیشه?????
ولی وقتی کسی میاد بخاطر سالگرد عروسیش تاپیک میزنه متحم به پر توقعی میشه فقط بخاطر اینکه میخواد از فرصت هایی که الان اول زندگی داره استفاده کنه چون احتمالا بعدها با آمدن بچه و مسائل دیگه اولویت ها عوض میشه .
احتمالا دچار سوء تفاهم شدین و یا سوالی که بخاطرش اومدم اینجا مشورت بخوام برای اینکه روش بهتر رو پیش بگیرم متوجه نشدین .سوالی که بیشتر مربوط به احساسات و تردید خودم بود نه توقع هرسال عروسی😊😊😉😉
- - - Updated - - -
سلام مونای عزیز !!!
راستش اصلا موضوع قیمت و شکل اون کادو نبوده ونیست .منم جزء اون دسته زن هاییم که با یک تبریک ساده یک شاخه گل و یا یک نامه کلی ذوق میکنم .چون هرکس شرایط زندگیشو میدونه .
آره استفاده کردن کادویی که میگیری برای هردو طرف خوشاینده .خیلی ممنون از نظرت😍😍😍

علاقه مندی ها (Bookmarks)