به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 30 دی 96 [ 03:55]
    سطح
    17
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 48.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 19 در 7 پست

Array

سوء تفاهم!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    سلام

جشن!! سالگرد ازدواج؟

خانمها و آقایون نگرانیها و مشغولیتهای ذهنی متفاوت دارن.
    اگه همسر شما هم صبح تا شب به فکر رمانتیک بازی و جشن سالگرد و تولد و ولنتاین و بعدها هم سالگرد اولین راه رفتن بچه مون و اولین دندونش و ... باشه، کی به فکر زندگی باشه؟

ازش انتظار نداشته باش هر سال براتون عروسی بگیره

سالگرد ازدواجتون هم یه شام و کیک و مراسم دو نفره کافیه.
    وقتی خواست کادو بگیره هم می تونی مستقیم بگی که دوست داری سلیقه ی خودش باشه و همراهش نمی ری برای خرید.
    سلام!
    نمیدونم عنوانی که انتخاب کردم خیلی ناهماهنگ با چیزی که خواستم بیان کنم یا تعریف من و شما از جــــــــــشن خیلی متفاوته 😕😕
    شایدم تاپیک رو تا آخرش نخوندین. شایدم من مطلب رو جوری بیان کردم که تصور یک زن متوقع سطی نگر خوش گذران رو تداعی میکنه که هیچ دغدغه ای نداره جز اینکه به این فکر کنه که مناسب ها رو چطور بگذرونه.😞😞
    اگه متوجه شده باشین منظورم از جشن یه دورهمی متفاوت دو نفره است برای اینکه شکر گزار باشیم که تو این مدت کنار هم بودیم .
    عروســــــــــــــی!!!!!!!!????
    شاید وقتی شما کلمه جــــــــشن رو میشنوید یاد یک عروسی آنچنانی یا یک مهمونی صد نفری میوفتین .وگرنه کی توقع هر سال گرفتن عروسی رو داره ????همون یک بارشم برای خیلی ها کمر شکنه ...
    اگر به قول شما این رمانتــــــــــک بازی ها جز زندگی نیست پس دعواهای همیشگی و به گو مگو نمک زندگیه???اگه اینجا تاپیک میزدم که مثلا شوهرم خرجی نمیده یا بد دهنه یا به من و خانوادم توهین میکنه اشکالی نداشت چون این ها جزء جدانشدنی زندگیه ????ولی یاد آوری خیلی ساده اتفاق مهم زندگی رمانتیک بازی و لوس بازیه و جزء زندگی حساب نمیشه?????
    ولی وقتی کسی میاد بخاطر سالگرد عروسیش تاپیک میزنه متحم به پر توقعی میشه فقط بخاطر اینکه میخواد از فرصت هایی که الان اول زندگی داره استفاده کنه چون احتمالا بعدها با آمدن بچه و مسائل دیگه اولویت ها عوض میشه .
    احتمالا دچار سوء تفاهم شدین و یا سوالی که بخاطرش اومدم اینجا مشورت بخوام برای اینکه روش بهتر رو پیش بگیرم متوجه نشدین .سوالی که بیشتر مربوط به احساسات و تردید خودم بود نه توقع هرسال عروسی😊😊😉😉

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط *مونا* نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز سالگرد ازدواجتون مبارک 🎁🌹🎁🌹

به نظرم همسرتون وقتی براتون کادو می خره هر جور هست گرون یا ارزون بهش اشکال نگیرین و ذوق کنید و حتی شده گاهی ازش جلو چشمش استفاده کنید و همیشه تعریف کنید.
    سلام مونای عزیز !!!
    راستش اصلا موضوع قیمت و شکل اون کادو نبوده ونیست .منم جزء اون دسته زن هاییم که با یک تبریک ساده یک شاخه گل و یا یک نامه کلی ذوق میکنم .چون هرکس شرایط زندگیشو میدونه .
    آره استفاده کردن کادویی که میگیری برای هردو طرف خوشاینده .خیلی ممنون از نظرت😍😍😍

2. کاربر روبرو از پست مفید لاله بهشتی تشکرکرده است .

Fariba.89 (جمعه 29 دی 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)