مرسی بابت توجه دقیقتون.
اول بگم که بله متوجهم چی میگید و قبول دارم. خیلی هم در مورد این موارد فکر کردم نهایتا به این نتیجه رسیدم که تنها کاری که می تونم واقعا انجام بدم اینه که تمام تلاشم و بکنم. حالا اینکه بتونم به موفقیت کامل برسم، نمی تونم آینده رو پیش بینی کنم. تا وقتی وارد یه رشته نشم نمی تونم بفهمم از پسش برمیام یا نه. اما خب فکر می کنم درآینده بیشتر حمایت همسر و خانواده ام و داشته باشم و از لحاظ شغلی مشکل چندانی واسم پیش نیاد. مشکل اصلی من الان داشتن روحیه ی عالی برای تحصیل و ادامه دادن مسیر هست.
در مورد دوست هم. اگر دقت کنید من گفتم که 4 سال هست در شهر غریب هستم. اینجا متاسفانه هیچ دوست و خانواده ای واسم وجود نداره. خیلی هم تلاش کردم که یه دوست خوب پیدا کنم اما تنها نتیجه ای که واسم داشت این بود که فهمیدم تمام تبلیغاتی که از مهمون نوازی ایرانی ها و شهرستانی ها می شه همش پوچ و باد هواست. واقعیت اینه که هیچ کس با یه آدم غریب تو یه شهر غریب دوستی نمی کنه و مردم مهمان نوازی رو اصلا و ابدا بلد نیستن!
پس گزینه ی خانواده و دوستان رو بزارید کنار کاملا!...هیچ کس نیست. فقط خودم هستم. باید روی پای خودم وایسم.
در مورد رضایت و نارضایتی از زندگیم...خب من از زندگیم ناراضی ام. شکی درش نیست. اما زندگی شخصی خودم. نه از زندگی زناشویی و خانوادگیم. من از خودم ناراضی ام!...
و ناگهان،
دلت می گیرد.
از فاصله ی آنچه که می خواستی،
و آنچه که هستی!
این همه ی نارضایتی منه. امیدوارم درک کنید. بعلاوه اینکه من پیشنهاد دوستی از طرف یکی از رتبه های برتر که خودشون الان مشغول تحصیل دندون پزشکی هستن هم داشتم که خیلی هم سعی می کرد کمک کنه بهم اما خب، چون ایشون آقا بودن، قبول نکردم. ضمن اینکه اگر صرفا دنبال یه دوستی هرز و ساده بودم، خیلی اپلیکیشن ها بنظرم برای اینکار هست که استفاده ازشون هم ساده تره تا اومدن تو این سایت و توضیح این موارد!
بعلاوه من از اینکه یه دوست حضوری داشته باشم خیلی هم استقبال می کنم اما دوستی که اینترنتی و تلفنی هم باشه، بنظرم می تونه هر لحظه از شبانه روز در کنارم باشه و با هم باشیم و دوریمون کمتر شه. به خاطر همین روی تلفنی و اینترنتی تاکید کردم. امیدوارم بد برداشت نشه.
- - - Updated - - -
سلام راضیه جان. مرسی از توجهت. واقعا خوشحال شدم وقتی پیامتون و دیدم.
بله حتما مشتاق شنیدن راهکارهاتون هستم. اگه دوست داشته باشید بیشتر با هم آشنا شیم. واقعا صحبت هاتون برام روحیه آور و تاثیرگذار بود. در مورد رشته های مهندسی و ریاضی که گفتین بله درک می کنم چون قبلا در موردشون تحقیق کردم و درسته محیط کارشون هم سخته برای خانم ها بیشتر مناسب نیست. بخصوص اینکه بنظرم تو زندگی بچه هاشون هم تاثیر منفی می زاره. چون یه جورایی احساس می کنم روحیه شون رو زبر می کنه.
حتما منتظر پیامتون هستم. بازم مرسی از توجهت. امیدوارم موفق باشی رشته ای که می خوای قبول شی عزیزم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)