نوشته اصلی توسط
« 7 »
سلام دوستان عزیزم

و سلامی ویژه به مهمان صندلی داغ ؛ آقا امین .
....سلام خانم 7 گرامی
و اما سؤالات من :
دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببیندید که تا به حال ندیده اید؟
.پدربزرگم
اگه زمان به عقب برگرده دوست دارید چه کاری بکنید که تا حالا انجام نداده اید؟
.....دوران نوجوانیم رو متفاوت شروع میکردم طوری که بتونم بعدش به کشورهای مختلف سفر کنم
اگه یه قدرت ماورای طبیعی می تونستید داشته باشید ، چی بود و چرا؟ ...قیمت دلار رو میاوردم پایین
...خونه های غیر استاندارد دوباره درست میکردم...وام بلا عوض میدادم جوونا ازدواج کنن .هر کاری که مشکلات اقتصادی مردم کمتر کنه انجام میدادم...دلیلش اینه که حس میکنم مردم چند ساله واقعا نه عید نه از ته دل شادند.امیدوارم این وضعیت بهبود پیدا کنه
بهترین کتابی که خوندید؟
.......خیلی سخته بگم بهترینش کدوم بوده ولی یکیش در مورد شگفتی های مغز انسان بود
نظرتون راجع به حجاب دخترا چیست؟
.....تا زمانی که دختر حجاب و درکنارش حجب و حیا داره قابل احترام تربه نظر میرسه به نظرم در کسوت همسر هم میتونه یه پله بالاتر از دوس داشتن قراربگیره یعنی دوس داشتنی که به عشق نزدیکتره البته حجاب تنها کافی نیست و اخلاق مهمتره..دوم آنهایی هم که بی حجابن بی ارزش نیستند .ولی حجاب از نظر من میتونه زن رو کاملتر کنه
به نظر شما خانم ها باید خونه داری کنند و خانم خونه باشن و یا برن سرکار و تو اجتماع حضورداشته باشن؟ ....بستگی به نیاز جامعه داره .البته احتمالا کسی که ده ساله سرکار میره بگه دوس دارم خانه دار میبودم...به نظرم معیار اینه تفاوت زن و مرد حفظ بشه هرچیزی این تفاوت رو از بین ببره مفید نیست منظورم از تفاوت نابرابری نیست
مهمترین معیارهایی که فکر میکنید توی ازدواج موفق تأثیرگذار هستند چیه؟ ....هر دو آدمهای معمولی و نرمالی باشند...هر دو قانع باشند و قدر هم رو بدونن...دریافت وابراز محبت و احساس رو هم بلد باشند ...
فکر میکنید نقطه ضعف خانم ها چیست؟ ... مرد هاچطور؟ .....نمیشه کلی گفت بعضیا واقعاخوبند...اما خانمها یه مقدار باید مهارتهاشون بعد زندگی بیشتر باشه ..مردها هم بخصوص بعد ازدواج باید بیشتر توجه کنند خانمها به توجه نیاز دارند مردها به درک بیشتر
به نظرتون یک آدم چه مهارت هایی رو باید بلد باشه؟
برای کار یا زندگی؟هر مهارتی که احساس میکنه در اون ضعف داره .....بعضی مهارتهای کامپیوتر مثل تایپ و اکسل ...بعضی کمکهای اولیه..آشپزی...توی اجتماع هم توان مذاکره و چانه زنی مثبت
نظرتون راجع به کاربران زیر :
گیسوکمند : .....متدین مردمی وخونگرم
شیدا : دلسوز و دقیق و خوشش ازحاشیه روی نمیاد
باغبان : منظم و با حوصله و شفاف ساز
محمدرضا 164 : شوخ طبع و اهل بندهای حقوقی و تخصصهای کامپیوتری
مریم 123 : یه تجاربی در گذشته داشته بنابراین سعی کرده تکنیک های زندگیش رو عوض کنه و اشتباهات روتین انجام ندهد
« 7 » : دختری با احساسات وافکار خاص وبدیع
خاله قزی : شوخ طبع و میانه رو
************************************************** ************************************************** ***
هر کسی فقط 10 تا سؤال میتونه بپرسه وگرنه یه عالمه سؤال طرح کردم . ....اشکال نداره بقیه هم هستن که بپرسید ازشون
براتون از خداوند سلامتی و عاقبت بخیری خواهانم 
با تشکر از شما موفق باشید
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
ویرایش توسط ammin : جمعه 27 بهمن 96 در ساعت 18:15
علاقه مندی ها (Bookmarks)