به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 314

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها
    سلام آقا امین

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و به سئوالات پاسخ دادی ،،

از این پاسخ ها و درد ودل ها استفاده کردیم ،،

متشکرم .

سلام جناب باغبان من هم از شما و بقیه اعضای گرامی که من رو تحمل کردند تشکر میکنم .از همه به خاطر دیر ارسال کردن جوابها پوزش میخوام.کمبود وقت اجازه نمیده زیاد در خدمتتون باشم

از اونجایی که من مجری صندلی داغ شما هستم ،،ممنون میشم این سئوالات و شبهات را هم پاسخ بفرمایید :
    شبهههه؟؟!!!

خانم تمنای عشق در سئوال 10 خودشون در مورد نقاط قوت و ضعف تالار پرسیدند ،،
    شما در مورد نقطه ضعف فرمودید که تالار نیاز به تغییر و جذابیت بیشتری داره ،،
    میشه 2 دو مورد بگی چطوری تغییر و جذابیت بیشتری داشته باشه ؟ ( پیشنهاد خودت )
    ممنون .

البته من شش سال بعد از ایجاد همدردی عضو این سایت شدم قطعا قبلش یه تجارب و پشنهاداتی داشته پس ممکنه من پیشنهادی بدم ولی قبلا تجربه شده باشه و مورد قبول نشه اما:به دلیل اینکه بعضی موضوعات تصورم نیاز به روزرسانی داره و همچنین بین اعضا زیاد اختلاف در مورد راهکارها دیده میشه،برای حل این نوع مسائل من پیشنهادم این بود هر چند وقت یک بار یه تایپیک نظر سنجی با چهارچوب مشخص و قوانین خاص خودش داشته باشیم و در مورد موضوعات و راهکارهایی که تصور میشه کمتر به ثمر میرسه بحث بشه.و از همه اعضا در مورد بهتر شدن فضای تالار بازخورد وپیشنهاد دریافت بشود. البته تعداد پستها برای هر کسی محدود بشود.دوم مقالات بیشتری با راهکارهای جدیدتری از طرف اعضا ارسال بشود مخصوصا اعضایی که بیشتر وقت دارند

...............................

خانم عشق آفرین در سئوال هفتمشون اشاره داشتند که :
    قراره فیلم زندگیتون رو بسازن. نام این فیلم چی میتونه باشه؟
    شما پاسخ دادید:
    "" .خیلی فکر کردم روی این سوال .... جامانده""

می تونم بپرسم چرا جامانده؟
    مگه از چیزی جاموندی ؟ احساس جاماندگی یه دلیلش اینه که بسیاری از دوستان قدیم و هم سن و سالان رو خیلی کمتر میبینم...دوم اینکه فکر میکنم کمی کند عمل کردم باید زودتر ازدواج میکردم

خانم 7 در سئوالشون پرسیدند :

دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببیندید که تا به حال ندیده اید؟
    شما فرمودید : پدربزرگم

خب اگر همین الان که داری این متن را می ببنی ،،،پدربزرگتون را ببنید چی بهشون میگی؟
    یه درد ودل باهاش بکن : من هیچ وقت پدر بزرگم ندیدم خیلی دوست داشتم از نزدیک ببینمش که چه شکلی بوده ازش بپرسم الان دوست داشتی با ما زندگی میکردی

خانم پاییزه فرمودند سئوال 1 و 7 را درست جواب ندادید :
    حالا اولی را باز می کنم :

آخرین باری که باتمام وجودگریه کردید وهمچنین خندیدیدکی بود؟چرا؟
    شما فرمودید : خنده با یکی از دوستام در مورد غیبت های که پشت سرش شده یود و به گوشش رسیده بود و چنتا موضوع دیگه بود .....گریه بر میگرده به اون قضیه ای که توی جواب فکر کنم خانم تمنای عشق گفتم .کسی فهمید من واسه ازدواج زیر نظر دارمش...اومد با لحنی سرد گفت تو منو انتخاب نمیکنی یه مشکل پزشکی داشت رو گفت ..خیلی ناراحت شدم .... بعدا براش گریه کردم. (تا منو آتیش نزنید روی این صندلی که دست برنمیدارید)
    " گریه فکر کنم دو ماه پیش بود .خنده سه چهار روز پیش با یکی از دوستام سر میز ناهار بود "

بفرمایید برای چی خندیدید و گریه کردید ( دلیل چرا را بفرمایید - تشریح کنید )

خانم صبا در مورد اینکه آیا شک داشتید به فلسفه زندگی ،، از شما سئوال داشتند ،،

اگر بگیم فلسفه زندگی هر شخص ،اصلی ترین هدف زندگی شخص هست ،،
    ممنون میشم برامون بگی اصلا فلسفه زندگی خودت چیه؟( اصلی ترین هدف زندگیت ) توی کشاکش زندگی گاهی یه دلتنگی خاص بهم دست میده که خیلی دوستش دارم یه دلتنگی که میگه جنس مااز این دنیا نیست میگه جنس تو یه جنس خدایی و الان دور افتادی اگر خطایی توی زندگیم انجام بدم این حس دلتنگی مدت زیادی نمیاد سراغم حتی ممکنه اون خطا در حد این باشه ناخواسته واسه یه هدف یا وسیله یا کار روزمره ای ارزشی بیش از خدا قائل شده باشم باید حتما خودم اصلاح کنم سریع تا اون حس خاص بیاد سراغم.اون حس واینکه احساس کنم به کسی مدیون نیستم و سبکبار باشم فلسفه زندگیمه باعث میشه از تمام لحظات زندگیم یه لذت خاص ببرم چه تنهایی چه توی جمعهایی که دوست دارم چه طبیعت و...

خانم گیسوکمند از شما پرسیدند :
    دوست داشتید سال 93 ازدواج کنید ، وسع مالی ،موقعیت شغلی و بلوغ و نبوغ فکری هم الحمدلله بوده،
    چی باعث شد بعد از حدود4سال ازون سال هنوز این مهم محقق نشه ؟ کامل لطفا .

شما فرمودیذ :
    "" علاوه برمعیارهایی که تقرییا هر کسی مد نظر دارد و با اونها طرف مقابلش رو انتخاب میکند من همون معیارها رو دارم اما علاوه بر اونها یه معیارهای خیلس خاصی دارم که به زبان آوردنشون برام سخته یعنی وقتی خودم اون شخص رو ببینم متوجه میشم که اون معیارها رو دارد یا نه یه جور اخلاق خاصی هست که من دارم توصیه نمیکنم بقیه داشته باشن انتخاب های مهم زندگیم رو با این شیوه انجام میدم مثلا اگر اون معیار خاص رو به زبان بیارم معرف یا خانواده یا خود شخص ممکنه خب اینم از این معیاری که مد نظر شماست میبینی که هست ...اما من خودم تشخیص بدم که اون معیار در وجودش نیست....در این صورت کنترل انتخاب از دست من در میاد یا ضعیف میشه...در نتیجه معتقدم اون کسی که مناسب من هست زمان مناسب پیدا میشه ...چون تقریبا میدونم با چند جور شخصیت میتونم زندگی مشترک داشته باشم ""

یکی از مهم ترین معیارهام اینه که اون دختر روحیه ظریفی داشته باشه یعنی اگر الان شرایط برای دختر وپسرها واسه ازدواج فراهم نیست برام خیلی ارزشمنده که اون دختر از ته قلبش حاضر نشه به هر قیمتی ازدواج کنه یا مصلحتی ازدواج کنه حتی یک ذره یعنی "آزادگی" داشته باشه اگر زیاد درس خونده این باعث نشده باشه غیراجتماعی باشه و برعکس....اون معیار اصلیه اصلی خیلی سخته بیانش برام.یه صفت اسرارآمیزی هست که خدا در وجود زن قرار داده به نظرم جوهر اصلی زن داشتن اون صفت هست .آرامشی که مرد قراره از کنار زن دریافت کنه به نظرم از ناحیه اون صفت هست.امیدوارم تاحدودی موفق شده باشم منظورم رو برسونم

تو سئوال های خودم از شما پرسیدم یه راهکار بگید برای کامل گرایی ،، شما فرمودید :
    " به نظرم میانه روی و اینکه انسان نخواد خیلی خاص باشه ریشه خیلی از مشکلات این چنینی رو حل میکند "

- به نظر خودتون در انتخاب همسر وسواس یا دیدگاه کامل گرایی ندارید ؟ ،،نظرت چیه؟ البته تاحدوی در این زمینه انتخابم یک انتخاب کمالگراست اما خودم نه ...یه دکتر متخصص وجراح دیدم که کارش توی ایران نمونه بود حساس ترین جراحی ها رو میدادن به او ،هر بار چندتا جراح میومدن زیر نظرش با افتخار جراحی میکردن ...اما خود این دکتر یسیار معمولی و بی شیله پیله بود.به نظرم اگر انسان توی زندگیش میانه رو و عادی باشه دریافتهاش از دنیای بیرون بیشتر میشه.

- چند تا ویژگی می نویسم در معیار انتخاب همسر ،،، با توجه به اولویت خودتون برایمان مرتب کنید ( مهم ترین تا کم اهمیت ترین ) ؟

شباهت در اعتقادات - مشترک بودن در مسائل سیاسی – مهربونی – مدرک دانشگاه – اخلاق - زیبایی خاص – دل نشینی –
    شباهت خانواده ها و فرهنگ ها - سازگاری در سختی ها - صداقت - همشهر و هم کشور بودن - هم هدف بودن -
    سن – عزت نفس و اعتماد به نفس
    – مهارت های ارتباطی – هوش احساسی - هوش علمی
    دل نشینی.اخلاق.صداقت.هوش احساسی.شباهن در اعتقادات.مهارتهای ارتباطی.عزت نفس.هم هدف بودن.شباهت خانواده.هوش علمی.زیبایی خاص.مشترک بودن مسائل سیاسی

............................................

دیگه زیاد اذیت نکنیم آقا امین
    ممنون که وقت میذاری و پاسخ میدی،،،

اختیار دارید
    آقا امین،،
    میگن آدم ها همه عبور می کنند ،
    و فقط مقصد هست که می ماند ،،
    پس تو را می سپارم به دل های خسته،،
    نظرت چیه؟ ( اینو دیگه لازم نیست پاسخ بدی)

سپاسگزارم قشنگ بود

موفق باشی.

........................................

امیدوارم پاسخهای من بدآموزی نداشته باشه .میخواستم توی پاسخ به دوستان جنبه شوخی هم حفظ بشه و احساس شعارگفتن برداشت نشه...ازشما و همه دوستان شرکت کننده در این تایپیک تشکر میکنم
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
    ویرایش توسط ammin : یکشنبه 29 بهمن 96 در ساعت 01:30

2. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), paiize (یکشنبه 26 فروردین 97), باغبان (یکشنبه 29 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)