به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 314

Threaded View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sia518 نمایش پست ها
    سلام آقاي مدیر
    حالتون چطوره؟
    ممنون بابت اين كه در صندلي داغ شركت كرديد....
    و اما اصل مطلب:
    1-چرا درآمد يك آدم رمال بيسواد از يك مشاور خانواده بيشتر است؟
    با سلام و تشکر از شما
    مشاور زحمت و مسئولیت را به مراجع می دهد. و مراجع باید برای زندگی بر اساس طرح مشاور و راهکار او قبول زحمت کند، قبول مسئولیت کند و هزینه ساخت زندگی را طی سالها بدوش بکشد و این کاربرای مراجع سخت هست. لذا استقبال از مشاور به این مفهوم کمتر هست.
    اما رمال بنده خدا همه زحمات مراجع را به دوش می کشد، فقط کافی هست مراجع به او پول بدهد و او همه چیز را به سامان کند!!!!!!

2-شما عقيده اي به بركت پول كه دستتون مياد داريد؟پولي كه در مياريد چقدر با بركت هست؟
    بله. الحمدالله با برکت هست.

3-شما طرز فكرتون از سن 26 سالگي( تا الان كه فكر كنم ميان سال هستيد )چه تغييراتي داشته ؟(زندگي و شغل و ارتباط با اطرافيان...)
    البته که تغییرات زیادی داشته است. البته بیشترین تغییرات در زمینه عملی رفتار هست تا فکر.
    نسبت به گذشته ارتباطات و حفظ آنها و کیفیت آنها برایم با ارزش تر شده و انرژی بیشتری به آنها تخصیص می دهم. در زمینه شغلی ام پر امیدتر و واقع بین تر گردیده ام.

4-خاطره خنده دار از دوران دانشجويي داريد؟اگه امكانش هست ذكر كنيد.
    نه آنقدر خنده دار که الان حضور ذهن داشته باشم.

5-شما به عنوان يك فرد متاهل ميانگين هزينه خانواده تون چقدر هست؟(البته اگر دوست داشتيد جواب بديد)
    بدون در نظر گرفتن هزینه مسکن، 2 میلیون تومان

6- فرض كنيد تك فرزند خانواده اي با اوضاع مالي نسبتا خوب هستيد و جايي استخدام رسمي شديد و در كنارش كار دوم براي خودتان راه انداختيد و گذران عمر ميكنيد....و فعلا از همه چيز راضي هستيد
    پدر شما تصميم ميگيره كه از كارش كناره گيره كنه و به شما دستور ميده كه همه چيز تعطيل كنيد و اداره امور به دست بگيريد شما چيكار ميكنيد؟
    (با فرض اينكه شما علاقه به كارتون بيشتر از پول براتون اهميت داشته باشه)
    آنقدر قربونش می رم و باش صمیمی می شوم که هم صحبت خوبی بشویم.
    بعد سعی می کنم با مشورت و خلاقیت راهی میانه و منعطفانه بیابم تا ضمن اینکه من کارم را حفظ می کنم به پدرم هم به سرو سامان دادن کارهایش کمک کنم. مثل کمک گرفتن از برادر یا دوست یا شریک یا ......

7-فرض كنيد كه در جايي كار ميكنيد كه طي مدت كوتاه از نظر جايگاه شغلي و... از همكاران قديمي تر سبقت ميگيريد و همين موضوع باعث كودورت يك طرفه بين شما و همكارانتون شده....از طرفي همكاران به نوبت به مديران بالادستي گزارش ميدهند(به قول معروف زير آب زني) شما آدم تلافي جويي نيستيد اما تصميم گرفتيد كه ي حال اساسي به همكارها بديد و .... اين حال اساسي منجر به تغيير جايگاه شغلي آن همكاران نسبتا محترم و صد البته كاهش حقوق چشم گير ميشود .... از طرفي اطلاع داريد كه كاهش حقوق باعث مختل شدن زندگي آن عزيزان ميشود شما چه كار ميكنيد كه نه سيخ بسوزه نه كباب؟
    این فرضیات اولیه جزء منش بنده نیست.
    اما اگر این فرض محال را فرض کنیم. سعی می کنم با گفتگو و توضیح دقیق به آنها کمک کنم به شرایط کاری بهتر برگردند و کمک کنم آنها هم در کنار من رشد کنند.
    غالبا ما با روشهای تک روی و متمایز کردن خود زمینه رشد خود و البته حسد دیگران را بر می انگیزیم. اما در بسیاری موارد با پیشنهاد طرحها رشد دهند و همکاری با دیگران به طور سازمانی و جمعی رشد فراهم می شود.

8-ديكتاتور بودن در كارخوب هست يا بد؟ لطفا كامل توضيح بدهيد.
    بد
    چون کوتاه مدت و از یک زاویه ممکن است کار جلو رود، اما چون دیگران از ته دل با آن کار نیستند. معدل و میانگین کار به مرور کاهش می یابد.

9-خنده دار ترين مراجعه كننده اي كه داشتيد بخاطر چي بوده...(البته اگه دوست داشتيد بگيد)
    زن و شوهری بودند که در زمانی که عقدکرده بودند (هنوز عروسی نکرده بودند) درگیر شده بودند و برای طلاق دادگاه رفته بودند. دادگاه ارجاع جهت مشاوره داده بود.
    مشکلی که آن دو را تا مرز طلاق برده بود این بود:
    آقا به خانم گفته بود من وقتی خانه شما می آیم و میهمان هستم قاشق غذاخوری که می آوری دوست دارم بزرگ باشد (من تا آن موقع نمی دانستم که قاش غذا خوری هم سایز بزرگ و کوچک دارد)، خانم هم یا بی توجهی می کرد یا لجبازی می کرد و گاهی قاشق سایز کوچک می آورد. لذا آقا به این نتیجه رسیده بود که خانم او را دوست ندارد و برای او ارزشی قایل نیست. خانم هم دقیقا همین فکر را درمورد همسرش می کرد. البته این از نظر من که مشاور بودم خنده دار نبود. (چون بنده ریشه هایش را هم می دیدم.)، اما برای خانواده هایشان، دادگاه و دیگران بسیار خنده دار به نظر می رسید.

10- از نظر شما خانم خانه شاغل باشه خوب هست يا بد لطفا كامل توضيح بدهيد؟(با فرض اينكه نياز مالي نباشه)
    ممنون بابت وقتي كه گذاشتيد
    واقعا این جواب مطلق ندارد. خیلی متغیرها تاثیر دارد. اما برایند متغیرها که جمعبندی شود غالبا و در مواقع بسیاری وقتی خانه دار باشد خانواده استحکام بیشتری پیدا می کند.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

2. 11 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

m.reza91 (پنجشنبه 03 اسفند 96), maryam123 (چهارشنبه 02 اسفند 96), miss seven (چهارشنبه 02 اسفند 96), paiize (چهارشنبه 02 اسفند 96), sia518 (سه شنبه 01 اسفند 96), tavalode arezoo (پنجشنبه 03 اسفند 96), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 02 اسفند 96), گیسو کمند (چهارشنبه 02 اسفند 96), نیکیا (سه شنبه 01 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 01 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 06 اسفند 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)