نوشته اصلی توسط
*مونا*
سلام وقت بخیر
سلام
.................
قبلا هم عرض کردم که روی حلال و حروم بودن مال خیلی دقت می کنم.تا حدی که قبل از انجام اکثر کارهام به مراکزی که پاسخوی سوالات شرعی هستن زنگ میزنم و مشورت می کنم تا نکنه کارم اشتباه باشه و حکمش رو می پرسم.
به نظرم آدم باید دقیق باشه در این جور مسائل ،،،چون مسئله ی مهمی ست
اگه از راه درستش همیشه بریم ،،،خدا راه را برامون بهتر می کنه ،،،که حتی فکرشم هم نمی کنیم.
...............................
همسرم شغل آزاد دارن و خواستن بیمه شیم که مجبور شدن پروانه بگیرن.
و برای اینکه حق بیمه کم تری بدن پروانه به نام مادرش گرفت و خودش رو مباشر مادرش معرفی کرد.مغازه ای که درش مستقر هست ملک پدرشه و برادرش هم مغازه کنارش هست که اونم ملک پدرشوهرمه. برای پروانه گرفتن گویا باید تجاری میداشته و مغازه همسرم نوع تجاریش برا پروانه مشکل داشت و همسرم هم برای مغازه برادرش رو که تجاریش درست بوده معرفی کرده و گفته اینجا کارگاهمون هست و مغازه خودش رو گفته اینجا انبارمونه و اینجا جا نمیشه شاگردم انبار کار می کنه.و با این وجود پروانه به نام مادرش گرفته از مغازه برادرش.و بیمه شدیم.
1) این اختلاف حق بیمه مگه چقدر بوده که تصمیم به همچین کاری گرفتند ؟
2) مغازه همسرتون چه مشکلی داشته برا گرفتن پروانه تجاری ؟ ( نزدیک مغازه برادرتون هم هست )
باید از سیستم حل مسئله استفاده کنید :
- مشکل را بنویسید
- برای مشکل راه حل پیدا کنید
-راه کار را انجام بدید
- راه کار را بازنگری کنید ( اگر جواب نداد - مراحل بالا دوباره )
یعنی باید بگید خب ،،، برای مغازه برا چی پروانه نمی دن ،،،
راهکار حل این مسئله چیه ( قانونی )
راهکار را تست و اجرا کنید
و....
مثلا اگر همسرتون به دلیل مشکل مالی همچین کاری کرده ،،بهشون بگید حاضرم طلاهام را بفروشم ،، و هزینه هامون را بهتر کنترل کنیم و ....تا از راه درستش حرکت کنیم ،،
این جوری همسرتون هم به حساست شما و اهمیت شما در این مقوله پی می بره ،،
همسرتون هم میتونه از متخصصان این حوزه مشورت بگیرند ( جقوقی )
علاقه مندی ها (Bookmarks)