به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 تیر 98 [ 09:13]
    سطح
    21
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    38

تشکرشده 19 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sahar.66 نمایش پست ها
    خانم سمیرای عزیزم اول شما رو به آرامش دعوت میکنم ... دوست من لازم نیست با هم بحث کنیم یا ... این برخورد شما اصلا صحیح نیست.

من فکر نمیکنم هر کدام از ما در جایگاهی باشیم که برای افراد تصمیم بگیریم که بگیم خانم شما مثل من خواننده باش یا ننویس و یاد بگیر. بنده بر طبق دانش و آگاهی خودم برخورد میکنم میدونم چی مینویسم . اما شما اگر اطلاعات ضعیفی دارین لطفا مقایسه انجام ندین.
    اگر چه میدونم این رفتارها کاملا حساب شده و برنامه ریزی شده در جهت برخورد با مشاورین تالار هست... چون شما حتی ارسالهای قبلی من رو اطلاع ندارین و یا نادیده میگیرن.

شما حتی برای چندمین بار متوجه منظور من نشدین و این رو نمیتونم منکر بشم.

گفتم که قصدم این بود ایشان رو مطلع کنم نوعی پرسش که ایشان مجبور بشه خصوصیات و اعتقاد و اخلاق های خودش رو بیان کنه و با توجه به اینها قدم برداره.
    در مشاغلی نظیر پلیس آگاهی از افراد سوالاتی رو میپرسن که اونها رو واردار به پاسخ کنن و در پاسخ اونها دنبال سرنخ میگردن.
    اگرچه بعقیده بنده هم صلیحه و خانواده محترمش و هم اون نامزد قبلی هر دو طبیعی رفتار کردن.

شما اساس فکرتون غلط هست ، چرا؟
    اولا چرا باید یک دختر باکره صیغه بشه؟ (شاید بهم بخوره بعد اون اثراتش بمراتب بدتر هست)
    ثانیا بعضی خانواده ها این صیغه رو مساوی نامزدی میدونن، اصلا چرا نامزدی؟ (چرا ضرر مالی، حیثیتی یا عاطفی) آیا بهتر نیست چند جلسه زیر نظر والدین صحبت بشه و اگر معیارها متفاوت بود بدون ففوت وقت و ناراحتی جدا بشن؟
    آشنایی ازدواج نامزدی نیست. بلکه چند جلسه صحبت، دیدار حضوری زیر نظر والدین و مراجعه به مشاوره هست .

من هرگز نمیپسندم دختری تن به ازدواج بده و بعد بفهمه با فلانی مشکل دارد یا خیر.

شما فرمودین این دوران رو داشتین و آیا درست هست بقیه پا جای تجارب شما بگذارن؟

بله ازدواج هندوانه سر بسته هست اما برای همه. لذا یکسری خصوصیات همون اول مشخص میشه و نیاز به نامزدی و عقد نیست.
    من هدفم کمک به استارتر محنرم و ریشه یابی مشکل ایشان هست. امید دادن به ایشان دردی رو دوا نمیکنه مگر پرداختن به اشکالات
    وگرنه صلیحه دختر عاقل و بالغی هست.
    در پایان لطفا به افراد لفظ "بیچاره" ندین ..‌ صلیحه فقط باید دقتش رو بالا ببره وگرنه بیچاره نیست.

بنده کمک به خانم صلیحه رو ادامه میدم لطفا مثل گذشته خواننده باشید، یاد بگیرید و در پایان نتیجه گیری کنید.
    سال خوبی داشته باشین

سلام من با پاپیون و سمیرا موافق هستم که کمکی از شما دریافت نکردمو از دیشب حالم خراب هست بخشیش بخاطر ضعف خودمه بخشیش هم بخاطر صحبتهای عجیب شما
    شما کلا مشکل منو چشم پوشی کردید و چسبیدید به نامزدی ناموفق بنده.
    و توجیهتون این هست که می خواید از پایه کاراکتر منرو بررسی کنید تا شاید بتونید به من کمک کنید ولی خب واقعا کمکی نکرد چون مشکل منو ول کردید و چسبیدید به یه موضوعی که خودتون دوست دارید دربارش حرف بزنید.
    اولش گفتید مردم از من فراری ان من غیر عادی ام و برچسبهای زشت دیگه و حالا میگید اصلا چرا نامزد شدید!
    شاید از نظر شما نامزدی اشتباه باشه من اسراری ندارم که درسته یا غلطه
    به هرحال رسم ماست که قبل از عقد برای شناخت در چارچوب خانواده
    و بیرون رفتن یه محرمیتی بینمون باشه و این رو خانواده من مشخص میکنن درسته یا غلطه...چون ما ایرانی هستیم و وقتی هیچ محرمیتی بینمون نباشه نمیتونیم راحت دونفری بیرون بریم صحبت کنیم تا تو جمع خانوادگی طرف مقابل بریم شاید شما مسلمون نباشید ولی بنده هستم.
    که تایین کردن و بنده هم کاریش نمیتونم بکنم و خداروشکر میکنم که تو همون موقعیت
    نامزدی رو بهم زدم گرچه سخت بود واسم...

برای هزارمین بار مشکل من نامزد سابقم جشن مامزدی و اینجور چیزها نیست
    و فقط درخواست کمک کردم که چطور با یه اشنا میشه تو چارچوب برای ازدواج اشنا شد.

لطفا دیگه برای من پیامی نگذارید و به کس دیگه ای به این شکل برچسب نزنید
    ممنون
    ویرایش توسط صلحیه : جمعه 25 اسفند 96 در ساعت 13:25

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)