درست فرمودین کسی که مشابه شما باشه و انتخاب محدود نشه.
اما من فکر میکنم شریک زندگی چه در ایران و چه در خارج روش خودشو داره و میتونه شما رو رشد بده و به تعالی برسونه یا شما رو خیلی اذیت کنه و زندگی رو بهتون تلخ کنه.
افرادی که در ایران زندگی میکنن نمیتونیم بگیم آقای امین این شخص برای شما خیلی مناسبه ... ممکنه همون آدم مناسب زمین و آسمون در آینده فرق کنه. یا اینکه کسی در خارجه نمیتونیم بگیم این فلانه.
در هر صورت ازدواج مسئله ی مهمی هست. اکثر درگیری ها بین همسران در ایران بدلیل "خانواده های" اونها هست.
اون شخصی که با شما از ایران خارج بشه یک عمر میگه دیدار بابام ، مامانم، خواهرم، برادرم... و الی آخر.
چون تجربه ی زندگی طولانی مدت در اونجا رو نداشته اصلا ممکنه به مرور تمام باورها و اخلاقش تغییر کنه و شما با یه شخصیت جدید مواجه بشی.. کسی که دچار هجوم فرهنگ و عقاید غربی شده و در نتیجه تحریک شده که شبیه اونها زندگی کنه!
از طرفی انتخاب محدود به از برخی افکار و دخالت های غلط هست.
در ایران خانواده ها بصورت مستقیم و اشتباه وارد زندگی دو تا جوان میشن و باعث اختلاف اونها میشن. اما شما اینو در اروپا بسنجین...
حتی اگر خانواده ی ایرانی هم باشن خودشونو با اروپایی ها وفق دادن و سعی کردن فرهنگ بمراتب بهتری داشته باشن.
من بهتون عرض کردم بسنجین و ببینین از نظر روانی شخص خودتون آمادگیشو دارین جدا بشین یا نه... اگر آمادگی جدایی از خانوادتون رو دارین بقیش در مرور زمان حل خواهد شد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)