سلام
آقاامیر چه خوب که تونستید خودتون روواسه مسئله ای که اینقدرمهم بودواستون کنترل کنید.خیلی خوبه که کمی خودتون روجای خانمتون گذاشتیدواینجوری بهتردرکش کردید.ازقدیم هم گفتن بهترین روش واسه شکست دشمن،دوستی بااونه.شماهم سعی کنید به قول صباجون کمی به اون خانم ورابطه اش باهمسرتون نزدیک بشید تابلکه چیزهایی روسردربیارید وبهتربتونید واکنش نشون بدید.
ازیه زاویه دیگه هم میشه دید اینکه اصلا جبهه دوست ودشمن راه نیفته.شماسعی کنید بارفتارهاتون وباعقایدتون که البته باید باخوشرویی ومحبت باشه الگوبشیدواسه خانمتون وهرجادیدید که اشتباهی میکنه بدون اینکه تشر بزنید بامنطق وحال خوب واسش درست وغلط روتوضیح بدید ازکجامعلوم شاید خانم شما روی اون دوستش هم تاثیربزاره واون هم این وسط غیرمستقیم ازکمک شمابهره ببره.
اینوکه میگم بارهاتجربه کردم.مثلا دوستان شوهرم اگه مشکلی داشتن وشوهرم واسم تعریف میکرد من بهش نمیگفتم دیگه حق نداری بااین آدم دوست باشی برعکس بهش میگفتم عزیزم یه کم باهاش صحبت کن تومیتونی اونوسرعقل بیاری چون خودت خیلی پاکی...اینجوری هم به خودش اعتمادمونشون میدادم وهم راه لغزش رومیبستم واسش که آره من خودم خوبم پس حواسم باشه بدنشم.
درموردمشکل شب عروسی هم من پیشنهادصباجان روتاییدمیکنم.
انشالله خوشبخت بشید
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
علاقه مندی ها (Bookmarks)