آقا امیر سلام
درمورد مسئله ای که مطرح کردین اصلا لازم نیس به این رسم تن بدین. ماهم دقیقا همین رسمو داشتیم و به شدت هم سفت و سخت بوداما همسر من قبل عروسی قاطعانه جلوی همه وایساد و گفت هیچ کس حق نداره تو شخصیترین مورد زندگی ما دخالت کنه، ببینید این رسمای غلط تا جایی که بهش عمل بشه پایدار میمونه پس ماها باید جلوشو بگیریم.
هیچ نیازی به دروغ نیست این شمایید که به عنوان مرد میتونید این رسم غلط رو حداقل درمورد خودتون اجرا نکنید.
من همیشه این کار همسرم به عنوان یه خاطره خوب یادم میمونه بااینکه ما تا بعد عروسی رابطه نداشتیم اما اینکه همسرم اینجوری حمایتم کرد واقعا برام ارزشمنده.
بهترین کار اینه شب عروسی هتل بگیرید یاحداقل جایی برید که تنها باشید. خود عروسی به اندازه کافی استرس داره حتی اگه خانمتون باکره هم بود واقعا آدم خجالت میکشه همه منتظر دستمال باشن من خودم عزا گرفته بودم که باچه رویی بعدش بیام توجمع،اما همسرم خیلی راحت بیان کرد به هیچ عنوان زیر بار نمیره و دستمال نشون نمیده.
اگرم نتونستین و مجبور شدین زیر بار برین پیشنهاد صبا جان خوبه. اینکه بخواین راه خودتونو برین به نظر من قشنگ نیست و دامن زدن به این رسمه.عروسیتونم تبریک میگم خوشبخت باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)