از میون کسایی که میشناسم فقط بودن کنار همسرم بهم آرامش میده.خوب پیش اومده در مورد موضوعی تو خانواده صحبت کنم با اینکه خیلی با اونا راحتم گاهی در حین حرف زدن بازم تپش قلبم بالا رفته.من ذاتا آدم کمرو و خجالتی و استرسی هستم. آیا آدم میتونه ذاتش رو تغییر بده؟وقتی دبیرستانی بودیم یه مشاور اومده بود کلاسمون در مورد موضوعات مختلف حرف میزد و بچه ها نظر میدادن خوب من کلا عادت نداشتم تو جمع حرف بزنم یکی دو نفر دیگه هم مثل من بودن اما این گیر داد به منو گفت تو چرا حرفی نمیزنی این یه مشکله و از این حرفا حتی به من گفت پاشو وایستا بعد این حرفارو زد من اصلا شوکه شده بودم که چرا داره این کارو میکنه همه بچه ها زل زده بودن بهم.من اصلا لال شدم و هیچی نگفتم ولی یکی از دوستام ازم دفاع کرد که اصلا اینطور نیست و...از اون روز من از بچه ها خجالت میکشیدم اصلا دوست نداشتم دیگه برم مدرسه با اینکه من شاگرد اول اون کلاس بودم اما احساس میکردم خورد شدم هیچ وقت هم نتونستم اون آدم رو ببخشم چون مشکل من رو برام بیشتر و بزرگ تر کرد با اینکه اون یه مشاور بود و میتونست به جای ضربه زدن بهم کمکم کنه.من وقتایی هم که میخوام حقمو بگیرم وقتی جایی بهم ظلم میشه هم تا میام حرف بزنم اصلا نمیتونم تپش قلبم بالا میره با توجه به اینکه افتادگی دریچه میترال دارم سریع استرس و اضطراب تپش قلبم رو بالا میبره.لرزش صدا بدترین اتفاق واسه من تو صحبت کردنه