نوشته اصلی توسط
sahar.66
در همین پروفایل کنار عکس سن من مشخصه.
ببینین منکر این نیستم توی جامعه همچین اتفاقی در حال جریانه، منکر بیکاری و مشکلات اقتصادی نیستم، ولی ما اینجا به افراد کمک میکنیم.
نمیایم بگیم خب تو اینطور که توضیح دادی هیچ امیدی بهت نیست همینه. متاسفیم! خدانگهدار.
دختران و پسران زیادی رو دیدم قیافه معمولی دارن ولی خوش پوش و مرتبن / اطلاعات بالایی دارن / خیلی خوب ارتباط میگیرن/ دانش دارن / اخلاق و پاکی دارن/ معتقد و ارزشی هستن ( اکثر افراد موفق نه خوشگل بودن و نه ثروتمند )
1
برای شغل فرمودین... قطعا کسی که دکتری در دانشگاههای دولتی میگیره با یک لیسانس در دانشگاه آزاد تفاوت زیادی داره. پس اینجا سطح علمیش مهمه نه چشم و ابروش!
من خیلی زیبام ولی وقتی مهارت ندارم بدرد فلان کار نمیخورم...اتفاقا در بخش حوادث روزنامه ها یک سالی بخاطر قیافه استخدام کرده بودن که چند دختر قربانی نیت پلید مدیر شرکت شده بودن.
اون زیبایی در ظاهر افراد منظور چشم و ابرو نیست. بلکه برای هر شغلی منظور آراستگی و خوش پوشی هست. انتخاب لباسی شیک و مرتب، در عین تمیزی و خوش بویی. اصلاح موی سر و ریش صورت در مردان و آرایش ملایم برای زنان ...
2
من چقدر باید خودم رو کم ارزش ببینیم که منتظر باشم دیگران برای صورت ماهم یا پول جیبم باهام ارتباط بگیرن و مسافرت بیان! خب نیان چی میشه؟ چرا اون مسافرت رو با خانوادم نرم؟ چرا پول تفریحات رو برای آیندم پسنداز نکنم؟ دوستانی من از چه گروههایی انتخاب میشن و من با جه کسانی ارتباط میگیرم؟
قطعا برای شما چون به این شکل فکر میکنین گروه دوستانی رو جذب میکنید که دقیقا به این موارد فکر میکنن، پس معیار انتخاب دوست رو تغییر بدین.
دوستان هنرمند، مذهبی، ورزشکار، علمی انتخاب کنین.
3
صورت زیبای ظاهر هیچ نیست
ای برادر سیرت زیبا بیار (زیبایی در خواستگاری)
گفت چشم تنگ دنیا دوست را
یاقناعت پر کند یا خاک گور ( پول برای ازدواج)
علاقه مندی ها (Bookmarks)