باسلام و تشکر به خاطر اینکه وقت گذاشتین
راستش موقع شنیدن صدا هیچ حس خاصی ندارم.حتی در حین انجام معمولی ترین کارها مثل غذا خوردن هم این صدا رو میشنوم.از همه جا.مثلا از پشت در از توی حال پذیرایی از توی اتاق ها،حمام....و عجیب اینجاست که مثلا وقتی صداش از توی راه پله یا حمام میشنوم کاملا صدا میپیچه مثل اینکه واقعا کسی بشکن بزنه....نمیدونم واقعا علتش چیه...خیالاتی شدم یا واقعا چیزی قصد ازار من رو داره...راستی اینم بگم که حتی وقتی گوشی صداگیر هم روی گوشام میذارم باز هم این صدا رو میشنوم البته به صورت مبهم...به خاطر همین فکر نمیکنم توهم باشه اگه توهم بود موقعی که گوشی صداگیر میذاشتم باز هم باید میشنیدم در صورتی که صدا مبهم میشه...
- - - Updated - - -
با سلام و تشکر بابت وقت گذاشتنتون.
راستش منم اصلا به جن اعتقاد نداشتم تا اینکه این اتفاق برام افتاد.با وجود اینکه دکتر روانپزشک بهم گفت کار اجنه نیست و بهش فکر نکن باز هم همش فکر میکنم دلیلش فقط همون میتونه باشه اخه صداهایی که میشنوم خیلی زیاد شبیه واقعیته و دور و نزدیک میشه مثلا گاهی از پشت سرم میشنوم گاهش درست کنارم گاهی دور میشه و باز نزدیک میشه درست مثل اینه که کسی همش دنبالم باشه و صدا در بیاره...خیلی ازار دهنده است باور کنید اصلا دوست ندارم شب بشه چون نمیتونم بخوابم کلا اسایش و ارامشو ازم گرفته از صبح که بیدار میشم همش میشنومش.پیشنهاد شما هم پیشنهاد خوبیه حتما مراجعه میکنم.و واقعا امیدوارم دلیلش اون چیزی که من فکر میکنم نباشهوهرچند حدس میزنم کسی به خاطر اذیت کردن من این کارو کرده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)