سلام دوست عزیز نمیدونم که نظر من میتونه کمکی کنه بهتون یا نه قبلش از اینکه با تجربه کم نظرمو میگم ازتون معذرت میخوام. به نظر من دلمردگی برای خانوم ها خیلی دردناکه و شرایط شما رو درک میکنم چون خودم هم این شرایطو دارم و قبلا هم داشتم. یه واقعیتیه که مثلا اگه شخصی از یه سبک زندگی خوشش میاد شما نمی تونید تغییرش بدید و اگه همسرتون حتی از کارهایی که میکنه و شما خوشتون نمیاد دست بکشه ازتون یه کینه ای به دل میگیره و بدتر حالت لجبازی یا شاید سردی تو رابطه تون پیش بیاد. بالاخره ایشون این طوری فکر میکنن که یه بار به دنیا میاد و دوست داره زمین داشته باشه و کشاورزی کنه و بقیه خواسته هاش. اگه جوری زندگی کنه که شما می خواید خب صد در صد دچار یه ناراحتی بزرگ ازتون میشه. به نظر من دیدتون رو نسبت به زندگی عوض کنید. شما نمی تونید کسی رو تغییر بدید یا کسیو مجبور کنید بهتون توجه کنه یا باید قید زندگی رو بزنید یا اینکه همسرتون رو همین طوری بخواید و اصلا به فکر تغییرش نباشید. شاید دلیل بی توجهیشون مخالفت های شما از اول باشه. درسته که سخته ولی به خاطر فرزندتون کمی از خودگذشتگی و صبوری کنید و حداقل محیط خونه رو آروم نگه دارید. حتی اگه محبت نمی بینید محبت کنید چون وقتی فرزندتون احتیاج داره محبت کردنو عشق رو ببینه و یادبگیره. بهتون پیشنهاد میکنم کتاب مردهای مریخی و زنان ونوسی و آیا تو آن گمشده ام هستی؟ رو مطالعه کنید. و سعی کنید به اونا عمل کنید. در کل مطالعتون رو در زمینه زناشویی بالا ببرید. این کار هم روحیه تون رو بهتر میکنه هم براتون مفیده. سفر و رسیدگی به خودتون هم کاملا نظر خوبیه برای اینکه روحیه اتون دوباره برگرده و هرکاری که بهتون آرامش میده رو انجام بدید. امیدوارم حالتون بهتر باشه و براتون بهترینارو آرزو میکنم.