نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
سلام

فعلا که سایت خلوت شده کسی نیست. احتمالا خلوت تر میشه !!!

نوشته های شما بیشتر شبیه درد دل کردن بود تا بیان مشکل. راستش من خودم خیلی متوجه نشدم بالاخره مشکل تون چیه؟ مشکل تون رو واضح و روشن بیان کنید و توجه داشته باشید خواننده ها تو ذهن شما نیستند.

از گذشته هم که افسردگی شدید داشته و دارید. به نظرم حتما به روان پزشک مراجعه کنید وگرنه حال تون بدتر میشه. 2 ماه اول رو تحمل کنید به تدریج بهتر میشید. البته دکتر باتجربه و خوب باید انتخاب کنید.

موفق باشید

سلام
من تحت نظر مشاور هستم دكتر بهم گفت افسردم با نامزدمم هم حرف زد و چند تا علفيات گياهي توصيه كرد كه مصرف كنم
يك جلسه هم با نامزدم حرف زد و به اونم گفت كه علت افسردگيم اون هم دخيله به من گفت به نامزدت گير نده و به اونم گفت هواي نامزدتو داشته باشو كمكش كن ازين حال دربياد
مشكل من اينه كه اونطور كه دلم ميخواست نيست من ادم رومانتيكي هستم اصلااينطور چيزا سرش نميشه وقتي هم ميشه خيلي مزخرفه انگار داره فيلم بازي ميكنه خيلي خشك و خنده دار اداي رومانتيكارو درمياره از بس خودشو غرق كار كرده تبديل به ادم خشن و يه ادم اهني شده
از اول نامزديمون مشكل اينكه دوتايي سفر بريم داشتيم اواسط بهتر شد و چند بار باهم دونفره سفر رفتيم دلم خوش شده بود كه اخلاقش اونطور كه ميخوام شده ولي از عيد به اينور دوباره شده همون قبلي و يا شايد هم بدتر و غير منطقيتر هر جا ميريم بايد جمع بريم فرقي هم نداره خانوادش يا خانوادم يادوستان
طوري كه برنامه ميريزه پيشنهاد ميده با فلاني بريم جايي وقتي فلاني برنامش جور نميشه باهامون بياد، ايشونم ميگه نريم بهتره!حالا اين رفتن يا مسافرت خارج از شهر يا كشور باشه و يا يه سفر دو سه ساعته نزديك و يا رفتن به يه كافه!
وقتي با كسي هستيم انرژيش مضاعف ميشه طرف حتي اگه ساكت ترين و بيانرژي ترين باشه مثل من اينقدر از هر طرف باهاش با شور و شوق حرف ميزنه كه ...ولي اگه با من بره چون من ساكتم بقول خودش و اخمو اونم ساكت ميشه با اين رفتاراش من حس ميكنم منو دوست نداره و من فقط بعنوان يك عروسكي هستم كنارش كه بگه بله منم زن دارم و پوز قيافه و خانوادمو بده