به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 02 تیر 97 [ 08:37]
    سطح
    2
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    10

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    ممنون آقای هادی سوالاتتون خیلی بنیادی و مهم بودن. من تک تک جواب میدم.

اما بیایین کمی دقیق تر باشیم:
    همخوابی همسران بخاطر آرامشی هست که بهم میدن،ایا کیفیت خواب شما حس خوبی به همسرتان میدهد؟(از نظم خواب شما کاملا میشد حدس زد که خواب شب برای شما یعنی مرگ جسم تا فردا صبح که بیدار بشین و این یعنی سم در همخوابی)

بله من معمولا خوب میخوابم یعتی خیلی زود خوابم میبره و به نور و صدا حساس نیستم. ولی به همون نسبت هم راحت بیدار میشم. همسرم وقتی میاد همیشه بغلم مبکنه کلی نوازشم میکنه میبوسدم. من همه این موارد رو متوجه میشم. ولی نخواسته بیدار شم و رابطه داشته باشیم

زمان بیداری ایا همسرتان اجازه دارد برنامه ریزی شخصی داشته باشد؟یا باید در اختیار زندگی مشترک باشد؟

من اصلا محدودش نمیکنم. ولی خودش ممکنه وقتی من دارم کارای خونه رو میکنم بیاد کمکم کنه. با اینکه من نخواستم. دوستی نداره که بخواد باهاش جایی بره که محدود شه،یا متاهل هستن و با هم میریم. ولی اگه بخاد استخر و یا باشگاه بره اصلا مخالفت نمیکنم. تو خونه معمولا یا کمک من میکنه یا بازی میکنه با کامپیوتر و تبلتش . یا باشگاه میره و اخیرا که میخوابه و در عوض شب بیدار میمونه.

زمانی که باهم هستین در تفریحات نقاط اشتراک دارین یا اختلاف سلیقه پر رنگ تر است و آنرا برجسته تر میکنید؟

نه متاسفانه اشتراک نداریم. ایشون دلشون میخواد فیلمای اکشن و خشن ببینن و بازی کنن یا کامپیوتر و ps4 و کلا تو خونه باشن. و یا نهایتا جایی برن و قلیون بکشن همراه بعضی از دوستامون. من خیلی اهل فیلم نیستم اگر هم ببینم عاطفی و داستانی رو ترجیه میدم.ترجیه میدم وقتم رو به پارک و وکوه وجنگل و مسافرت بگذرونم.
    من عاشق مسافرتم و اصلا بهم سخت نمیگذره محدودیت های مسافرت مثل نبودن جای خواب مناسب یا غذای مناسب. ولی ایشون به شدت اینا براشون مهمه و خب هزینه سفر زیاد میشه و باعث میشه نریم کلا.
    نتیجه این میشه که وقتایی که میخوان فیلمی ببینین و من هستم سعی میکنن فلمای مورد علاقه من رو بزارن. البته فیلم اکشن هم بزارن من مخالفت نمیکم. وقتایی که میریم بیرون و قلیون میکشن هم من مخالف نیستم. و در عوض خیلی از مواقعی که میخوام برم کوه تنها میرم و با دوستان دخترم. و زمانی که همسرم تازه میخواد بیدار شه برمیگردم. مثلا 2 3(با اطلاع خودشون میرم و با اشخاصی که میشناسن)

آیا خودباوری شما از توانایی هایتان همسرتان را مجاب میکند یا نیاز به تایید ایشان دارید؟
    توانایی تو چه مواردی. تو موارد جنسی و زیبایی دلم میخواد تایید بشم. ولی به طور کلی بله خودم رو ادم توانایی میدونم. و سعی میکنم از وقتم هم مفید استفاده کنم. و مثلا چون ایشون خرید کردن رو هم دوست ندارن معمولا تنها میرم خریدو تو این مورد هم خیلی نیاز به تایید ندارم. هرچند بیشتر مواقع میپرسم چون نظرشون برام مهمه

آیا شما در رشد همسرتان طی این مدت نقشی داشتین؟

خیلی زیاد. چه رشد کاری چه تحصیلی بخاطر تشویق های من بوده. البته الان اعتماد به نفسشون خیلی بالا هست. ولی من همیشه تو کار تاییدشون میکنم. و همراهشون هستم

آیا کدورتی بین شما بوده است که حل نشده باشد؟
    همین موارد بوده که صحبت میکردیم و کدورت ایجاد میشد. البته من از قبل درباره خیلی موارد ازشون دلخور بودم. ولی بخاطر علاقه ای که بینمون بوده هر دو فراموش کردیم . تو ارتبازمون باهم با ناراحتی و کدورت برخرود نمیکنیم

آیا میتوانید در ارتباط با مسائلتان مکالمه کنید و به نتیجه برسید یا با ناراحتی به مشاجره ختم میشود
    نه نمیتونیم. من معمولا ناراحت میشم و گریه م میگیره و ایشون معمولا عصبی میشن و قبول نمیکنن. خیلی دلم میخواد گریه م نگیره. ولی هر بار با همه تلاشی که میکم ناخوداگاه باز اشکم میاد.

آیا همسرتان در ارتباط عاشقانه احساس عدم کفایت کرده است
    فکر نمیکنم اینطور بوده باشه. الان هم رابطه کلامی وجسمی وعاطفی خوبی داریم باهم. تو زمانی که پیش هم هستیم معمولا زیاد پیش میاد همو ببوسیم و بغل کنیم ولی رابطه جنسی نه!

آیا شدت واکنش شما در ترس از روابط عاطفی برای همسرتان قابل هضم بوده است یا ایشان در شوک هستن؟!
    نه تو شک نبودن به نظرشون عادی بود و به مرور زمان حل میشد

آیا به همسرتان این احساس را توانسته اید بدهید که او شما را خوشبخت کرده؟
    نمیدونم! فکر نمیکنم. وقتی میدونن مثلا من دلم میخواد باهم بخوابیم. دلم میخواد صبحاه مفصل بخورم کنار همسرم. دلم میخواد بریم کوه و تفریح و یا مثلا دلم نمیخواد سیگار و قلیون بکشه. و عصبی بشه و بد و بیراه بگه. و درباره همه ایا به من قول داده بوده قبل از ازدواج. و الان انجامشون نمیده. مطمعنا میدونه من از این موارد خوشحال نیستم. درسته خودم چیزی نمیگم دیگه. ولی خودش میدونه این موارد رو.

هرکدام از اینها فشار روانی را به بستر خواب میبرد تا بتواند ارامش پیدا کند.
    البته راجع به همخوابی و روابط عاشقانه یکسری نکات مضر هست که اگر در اینترنت سرچ کنید یا با مشاورین متخصص ارتباط بگیرین بهتر است.
    موفق باشین

سلام دوست خوب
    سلام عزیزم ممنونم جواب دادی.

به نظر من باید علت عدم تمایل جنسی در همسرت رو بفهمی
    چون به خودارضایی اشاره کردی حتما حتما در صورت داشتن چنین مشکلی باید ایشون به یک روانشناس برای برطرف کردن مشکل مراجعه کنن
    ایشون مخالف روانشناس هستن و مراجعه نمیکن. چون قبل از ازدواج دوست داشتم بریم ولی به شدت مخالف بودن

حالا اگه میشه به این سوالات جواب بده
    آیا از همون ابتدای رابطه ایشون تمایل نداشتند یا کم کم این مساله بوجود اومده؟
    تو عقد ما رابطه کامل نداشتیم و فقط هم آغوشی بود و... تمایلشون خیلی بیشتر بود. اخر هفته میدیدمشون و هر هفته این رابطه رو داشتیم. وقتی بهشون گفتم. گفتن که اون موقع کمتر همو میدیدیم حریصتر میشدم. الان پیش هم هستیم و اون ولع خوابیده. و الان برای من ماهی یکی دوبار کفایت میکنه (که همون هم نیست!)

آیا همسرتون نشانه های افسردگی هم دارن؟
    نمیدونم! فکر نمیکنم. مثلا چه نشانه هایی؟

همسرتون اگر بخواد چند تا از مشکلاتی که تو رابطه باوشما داره رو بگه چیا میگه؟ منظورم اینه که از چه چیزهایی در زندگی با شما احساس نارضایتی میکنه؟
    همسرم معمولا از من تعریف میکنه و خیلی وقتا خدارو شکر میکنه از اینکه منو داره. ولی بخواد ایرادی بگیره ازم اینکه زودرنج هستم و حساس.
    و تو رابطه جنسی هم میگفت فعال نیستی. (قبلا میگفت) از کیفیت رابطه جنسی راضی نبود (من هم راضی نبودم) ولی ایرادایی که میگرفت برای من قابل قبول نبود. مثلا میگفت همش من شروع کننده هستم. با اینکه من هر باری که خواستم برم سمتش بهونه اورده که خسته ام و... وقتی بهش گفتم. گفت دلیل نمیشه دیگه نیای..

تنها جان. همسر من اصلا به کم خوابی عادت نداره بدنش. یعنی اگه شب دیر میخوابه روز تا 10 11 و حتی تا 2-3 خوابه. یا اگه چند روز بخاطر کار مجبوره صبحا بیدار شه یه روز کلا از 8 غروب میخوابه تا فردا 7 صبح! فقط دلش میخواد شب بیدار بمونه و صبح بخوابه که عملا بخاطر شرایط کاریش تو طول هفته حداقل هر روز ممکن نیست. مگه هر روز تاخیر بخوره.
    از طرف دیگه ما محل کارمون کنار هم هست تو دوتا ساختمون مجزا و ساعت کارمون هم باهم. و یه ماشین داریم. وقتایی که ایشون تا 4 صبح بیدارن نمیتونن ساعت 7 بیدار شن. و من مجبورم تنها برم سر کار که چون هر روز حداقل 10000 کرایه میدم. و ایشون هم تاخیر میخورن.

2. کاربر روبرو از پست مفید lale30 تشکرکرده است .

هادی60 (چهارشنبه 30 خرداد 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)