نقل قول نوشته اصلی توسط esm نمایش پست ها
ماشاالله چه قلمی دارید. در حالت عادی این ادبیات رو فقط از روحانیها انتظار دارم. نه عاشق شدن عجیب و گناهه و نه طلاق گرفتن. ولی شما واقعا عجیبین.
شما صحبت از ارضای میل جنسی در روابط خارج از ازدواج کردید، تو یه پست دیگه از قران و سوره طلاق نوشتید، تو یه پست از کتاب ملت عشق نوشتید و تو یه پست هم نوشتید که یکی از معدود عیبهای این خانم اینه که چادری نیستن.
بالاخره مذهبی هستید یا به روابط آزاد معتقدید؟ امروزی فکر میکنید یا در چادر پوشیدن همسر اینده تون موندید؟ در استانه ی دهه ششم زندگی اعتقاداتتون رو کمی بسنجید. اتفاق بدی نمیفته
سلام
به نظرم از مطالب قبلی ام مشخص است که یک حداقل دین و مذهبی دارم که اگر نداشتم بخاطر پرهیز از نیفتادن به ورطه گناه درسن 21سالگی ازدواج نمیکردم...گاهی با خودم می اندیشم کاش مذهبی نبودم و در نتیجه نیازی نمیدیدم برای ارضا نیاز جنسی حتما میبایست ازدواج کنم!!
همسر قبلی من مانندخودم مذهبی بود وچه بسا خیلی بیشتر ازمن واتفاقا در زندگی ام هر ضربه ای خوردم از همین مذهبی بودن ایشان خوردم...متاسفانه دربین زنان مذهبی این فکر غیر مذهبی وارد وپذیرفته شده که ابراز عشق وعلاقه به همسر و ارضا نیاز جنسی او امری مذموم وخارج از دین ونشانه ی بی حیایی اوست
به هر حال من همچنان به دین ومذهب پایبندم هر چند اقرار میکنم نه به شدت و حدت اول زندگی ام