سلام دوستان گلم
ممنون از پاسخ های مفیدتون
در پاسخ arezoo جان باید بگم ازون جاییکه من دختر حساسی هستم و ب خاطر علاقه ی همسرم بهم مثلا سعی میکنه گاهی اگه از چیزی ناراحت میشه ب روی خودش نیاره و منو ناراحت نکنه ک البته متاسفانه باعث میشه اینحوری سرریز کنه و بهش گفتم اگه همون موقع حرف بزنی خیلی بهتره تا یهو مثه یه آتشفشان منفجر بشی و منو ذوب کنی وگرنه ما خیلی باهم راحتیم و زیاد باهم حرف میزنیم.
آقای hadi60 ممنون از وقتی ک گذاشتید خب راستش موقع رانندگی من هییییچ حرفی نزدم ک عصبانیتش بیشتر بشه ولی وقتی بعدش صدای ضبطو زیاد کرد من کمش کردم و البته باز زیادش کرد و موقع پیاده شدن درو کوبیدم وقتیم ب شام گیر داد منم دیگه اعصابم واقعا خورد شد و داد زدم سرش و دوباره تو خونه ک فوتبال باا صدای بلند گوش میداد صداشو کم کردم و اونم بدتر شدو بعد از پاره کردن عکس خاستم از خونه بیرونش کنم ک نرفت و...
اما در کل علت عصبانیت همسرمو اینا میدونم:
1. در کل یه شخصیت هیجانی داره چه موقع خوشحالی چه ناراحتی دچار یه هیجان مثبت یا منفیه زیاده از حد میشه
2. به شدت تحت فشار مشکلات مالی و نداشتن امنیت شغلیه و با وجود اینکه مهندسه الان میره شاگردی و خب درامد کمی داره و حتا از منم ناراحته ک چرا تو گردوندن چرخه زندگی کمکی نمیکنم و میگه من توانم ازین بیشتر نیست, خلاصه همیشه آخر دعواهامون که ریشه یابی میکنیم میرسیم به مشکلات اقتصادی
3. خیلی نیاز به توجه من داره و دوس داره من تو هر شرایطی حالم خوب باشه و همیشه همه ی توجهم ب اون باشه.
راستی میخاستم بدونم همه ی دوستان با minoo هم عقیده هستند؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)