سلام.ممنون ازتون.راستش متوجه درد مشترک نشدم که منظورتون چیه.ولیدر مورد فواید ومعایبش باید بگم که برامن کلا فایدست.اصلا یکی از دلایلی که من چندسال قبل مجبور شدم کارم رو که عاشقشم بودم وهستم رو کنار بگذارم بخاطر عدم همکاری خانوادهءهمسرم تو نگه داشتن بچم بود.من میدونم که اونا هیچ مسئولیتی برای نگه داری از بچهءما نداشتن ولی خوب میتونستن به من کمک کنن که نکردن.عدم همکاریشون در حدیه که من حتی برای یه خرید نیم ساعته هم باید کلی ازشون خواهش وتمنا کنم که بچه رو نگه دارن.در حالی که بچهء من هر روزساعتها به اصرارخودشون میره پیششون ومشکلی هم پیش نمیاد اما وقتی ازشون بخوام نگهش دارن انگارآسمون به زمین میاد.اما برای همسرم اینجا موندن پر از فایدست.چون عملا همسر من تمام خریدامون رو به باباش میگه واون برامون انجام میده.حتی کارواش وسرویس بردن ماشینمون هم به عهدهءباباشه.واز باباش بابت این قضایاممنونم.بارها به زبون ازشون تشکر کردم.وحتی گاه وبیگاه براشون هدیه خریدیم.ولی ازاین نظر خیلی ناراحتم که چراشوهرم خودش کاراش رو انجام نمیده.یعنی پدر شوهر من به حدی عادت کرده کارای بچه هاشو انجام بده وبه دوش بکشه که حتی اجازه نمیده من تنهایی بانک برم یا حتی اگه برگه یافرمی باشه که بخوام پر کنم خودکارو از دست من میگیره خودش پرش میکنه.من از این روش وسبک زندگی اصلا خوشم نمیاد.به شدت دوست دارم خودمون کارامون رو انجام بدیم ولی شوهرم نه اصلا.کاملا راضیه.اصلامتوجه نیست من چقدر دارم عذاب میکشم.و جالب اینجاست بهم میگه تو الکی داری مشکل درست میکنی وغر میزنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)