سلام.. ممنون که جواب سوالات رو دادین... با توجه به صحبتهای شما مشکلاتی که خانمتون با شما داره عبارتند از

1.خشم و عصبانیت
همونطور که اشاره کردین خانمتون هم درجاتی از خشم و عصبانیت دارند ... لطفا بگید هم شما و هم ایشون وقتی عصبانی میشید چه کارهایی انجام میدین؟ به عبارت دیگه درجه عصبانیتتون در چه حدیه؟
اگه شدیده حتما حتما هر دو باید مشاوره و درمان بشید تا بتونید زندگی رو شروع کنید چرا که خشم و عصبانیت دوست داشتن رو به نفرت تبدیل میکنه

2 . گفتید انتظارتی که در مورد توجه کردن از شما دارند...من به عنوان یک خانم و طبق آگاهی از تجربیات بهتون میگم که خانمتون فقط و فقط به محبت و توجه شما نیاز داره و نه فقط ایشون بلکه هر کس دیگه ای جای این خانم بود این انتظار رو از شوهر آیندش داره که بهش توجه کنه و اولویت اول زندگیش باشه
ببین آقای محترم شما الان متاهل هستید پس باااید قبول کنید که یکسری وظایف در قبال خانمتون دارید و اولینش توجه و محبت چه کلایم و چه رفتاریه.
خانم ها نمیتونن مستقیما به شوهرشون بگن لطفا به من بگو دوست دارم... یا منو بغل کن و مثلا دست بکش به موهام و این قبیل صحبتها.... ولی غیر مستقیم میگن تو چرا جلوی فلانی کاری نکردی یا به چیزای تقریبا غیر مرتبط گیر میدن که ریشه اش همون چیزیه که گفتم

3. مشکل ایشون با خانواده بویژه مادرتون
که به نظر من مشکل دوم دو شما حل کنید و هییییییچوقت از خانوادتون دفاع نکید خود بخود این مساله هم حل میشه
اینجور مواقع یا چیزی نگو یا بگو عزیزم مهم اینه که من تو رو دوست دارم... یا بگو ولشون کن به ما چه ربطی داره... مهم اینه که ما داریم زندگیمونو میکنیم و کاری به کسی نداریم

اگه مورد دیگه ای بود حتما بگید تا دوستان بتونن کمک کنن
ولی به نظر من مسائل این چنینی فقط و فقط بدلیل ندانستن و عدم آگاهی از مهارتهای زندگیه که کاااملا قابل حله
موفق باشید