سلام:
یادمه این سوال کنکور بود... درس یک دین و زندگی سال سوم :)
هرموقع بهش میرسیدم کم کمش نیم ساعت وقتمو میگرفت واقعا هدف چیه؟؟؟ یه سری بدبختا زنده مانی دارن یه سری زندگی میکنن.... ته تهشم چروکیده میشیم و حالا دیر یا زود مرگ بعدم یه خونه خاکی.... هرموقع به اینجا میرسیدم بغض میکردم یعنی بعدش تموم؟؟؟ اما یه چندتا درس جلوتر وقتی راجب بعد مرگ میخوندم حالم خوب میشد چون مطمئنا خدایی هست که همه چی رو هدفمند خلق کرده...
من از شما قبلا یه تاپیک دیدم نوشته بودید که بی انگیزه شدید...
من معتقدم همونجوری که یه لباس نخ کش میشه و یهو تا تهش بهم میریزه زندگی ادمام اینجوری هست... راجب شما هم شاید تو همین صدق کنه
برگردین همون سی سالگی .... یهو چیشد؟
کسی رو دوس داشتید که نتونستید بهش برسید؟
یه ارزو داشتید که به "شدن" نرسید؟
شغلی که میخواستید جور نشد؟
عزیزی رو از دست دادید؟
قطعا یه اتفاقی همون موقع افتاده که از اون روز به بعد اینقد اشفته شدید. هرکسی بنابردلایلی تو زندگیش یه برهه زمانی رو به بطالت میگذرونه... و اگر کل عالم و ادم جمع شن تا خود اون شخص نخواد هیچی حل نمیشه. هیچ چی سرجای اولش برنمیگرده.... شما باید اول خودتون به خودتون کمک کنید.... حرفهای بقیه فقط میتونه انگیزه بده...
من یه معذرت خواهی بزرگ بدهکارم نباید اینارو اینجا مینوشتم. راستش وقت نمیکنم به تموم تاپیکا سر بزنم. جواب هردو تاپیکو همینجا میدم شمام بزرگی کنید ببخشید

حالا راجب هدف خودم:
دوس دارم در چند سال اینده که پیش رو دارم انشالله به امید خدای بزرگ در عین داشتن سلامتی بتونم جراح قلب و عروق حاذقی شم. و کمک بزرگی به بقیه کنم. بزرگترین هدف زندگیم کمک کردن هست و البته داشتن یه زندگی آروم و بی دغدغه....
ولی شما پرسیدی هدف نهایی دنیای مادی.... این دنیا بزرگ اونقد وصف ناپذیر هست که نمیشه گفت هر ادمی فقط یه هدف داره.... بیشتر وقتا اهدافمون بسته به شرایط تغییر سایز میدن
گاهی بزرگو بزرگتر میشن و گاه اونقد کوچیک که در بیشتر موارد محو میشن وقتی اهدافت محو شد این یعنی زندگیت نبضی نداره.... و تو خیلی وقته مردی...

برا همینه که معتقدم نباید واستاد تو زندگی تا جایی که میتونی باید جاری باشی... تا فرصت هست بخندی و زندگی کنی. قرار نیست حتما پورشه زیر پات باشه تا بگی خوشبختی .... میشه با همون پرایدتم یه زندگی قشنگ داشته باشی... فقط باید بی نهایت باشی تا بتونی همه چی رو هضم کنی و باور کنی که تو اشرف مخلوقاتی میتونی همه چی رو حل کنی. و از پس همه چی بربیای...

راستش خییلی عجله دارم. حالا نمیدونم جملاتو درست پشت سر هم چیدم یا نه. تونستم تا حدی پاسخگو باشم یا نه. بهرحال قطره ایم در این اقیانوس پهناور
باز اگه سوالی از این زندگی هست من در خدمتم. منو زندگی رقبای سر سخت همیم
البته به نظرم دوست عزیزمون pooh کاملترین جواب رو دادن... دوست قبلی هم راست میگن... هرکسی با توجه به دیدی که به زندگی داره یه هدفی برا خودش در نظر میگیره. یکی کوچیک یکی بزرگ... و بعد یکی به سمت این هدف حرکت میکنه و دیگری رویای داشتن هدفو میپرورونه .... حالا بستگی به قدرتت داره هدفت چقد بزرگ یا کوچیک باشه....به سمتش بری یا فقط نگاش کنی...
میتونم پاسخ تاپیک شمارو در دو خط خلاصه کنم:
1) هدف کلی افرینش یکی هست برا همه صدق میکنه یه مدت زندگی در دنیا و اختیار مطلق که اتیشش بزنی یا بهش بها بدی... و بعد پیش خدا و یک ابدیت....
2) اهداف خرد و بزرگی که در ادمهای مختلف متفاوت است.....

موفق ترین باشید