{نمی دونم سوالهام رو الان بپرسم یا بذارم اون لینکهایی که شما فرمودین رو اول بخونم بعد اگه سوالی بود بپرسم ، به هر حال تو یه پست دیگه میذارم ...}
اما سوالم :
الان استرسورهای من خیلی زیادن :
1- همین برنامه ی طلاق که از پارسال شروع شده و هنوز هم میدونم ادامه داره
2- با توجه به اینکه پدرم رو از دست دادم ، استرس از دست دادن عزیزان رو دارم .... مادرم هم مریض هستن و من واقعا نگرانشونم
3- نگران خواهر کوچیکترم هستم
4- نگران آینده ی خودم هستم که چی میشه ، میتونم گلیم خودمو از آب بکشم بیرون یا نه
5- استرس پایان نامه
6- امسال هم میخوام کنکور دکتری بدم
7- اضافه وزنی که پیدا کردم ! (روزی 2 ساعت ورزش و رژیم و ...)
حالا من همه ی این ها رو دارم با هم پیش میبرم!!! (یعنی ورزش و رژیم و واسه دکتری خوندن و انجام پایان نامه و دادگستری و دادگاه و هوای خانواده رو داشتن و .... )
حالا من چیکار کنم؟! اگه من فقط وقتم رو بذارم برای کارهای دادگاه و پایان نامه که مجبوری بذاری ، روز ب روز ممکنه اضافه وزنم بیشتر شه، ممکنه اتفاقی برای مادرم بیفته ، و نخواسته باشم برای دکتری بخونم ممکنه از هدفم دور بشم ( من ایمان دارم دکتری قبول میشم و بعد هم استاد دانشگاه میشم .... اما اگه سنم بره بالا و امسال نخواسته باشم امتحان بدم ممکنه این موقعیت رو از دست بدم )
ته ته همه حرفام اینه من میخوام آدم سالمی باشم (جسمی و روانی ) و سالم زندگی کنم با همه مشکلات ...
بعد یچیز دیگه میشه بگین چطور رابطم رو با خدا مثه قبل خوب کنم ؟(یبار با خادم امام رضا حرف زدم گفت زمان میبره .......) تو این مدت واقعا سختی کشیدم
من تازه واردم ... فکر کنم مسایل رو قاطی نوشتم ... عذر مرا بپذیرید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)