بابت اینکه وقت گذلشتین پاسخ دادین ممنونم.
مگه قراره به هر قیمتی ازدواج کنیم وقتی با کسی رابطه داشتیم؟ بدتر از جدایی.طلاق گرفتنه.الان شاید اون کسایی که این پست خوندن فکر کردن که بعله الان من خیلی راحت و چون از نظر خانوادگی مشابه نیستیم میخوام تموم کنم و به قول شما نامردی رو در حق ایشون تموم کنم.من موضوع شما رو خوندم و اون آقا پسره شما رو به چیزی امید وار کرده و از شما سواستفاده کرده و حداقل از نظر عاطفی نیازشو برطرف کرده و اخرشم تنهاتون گذاشت.واقعا شما حاضرین با کسی ازدواج کنین که بعد چند سال به جدایی بکشه رابطتون یا حداقل طلاق عاطفی؟
منظورم از گفتن این مطالب این بود که بدونین تموم کردن یک رابطه هر چند میتونه سخت و درد آور باشه ولی میتونه هم به نفع هر دو نفر باشه.
اما....
مشکل اکثر ماها اینه که همدیگرو خیلی راحت قضاوت میکنیم و شما هم قبل اینکه مشکل جور نبودن ما رو بپرسین قضاوت کردین و با حرف شما من شدم ظالم و دختر خانم هم شدن مظلوم.دوست داشتم حداقل یکی میپرسید مشکلتون چیه؟چرا جور نیستین؟
بابت همراه شدنتون با مشکلم باز سپاسگزارم و لطفا ناراحت نشین.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط bahareh09 نمایش پست ها
از اسم‌ کاربریت مشخصه ازادی دوست داری
ازادی خیلی خوبه اما نه به قیمت نابود کردن دیگران

به قانون عمل و عکس العمل عقیده داری؟
شنیدی میگن پاخور داره؟

به نظر من هرگز این کارو نکن
اون دختر ضربه بزرگی میخوره و طبق قانون طبیعت این ضربه شاید یه جایی به خود شما برگرده
حالا جزای اون دنیاییش که بجای خودش

هرچقدرم بااحتیاط و ملایم باشه بازم ضربه شو به اون دختر میزنه

از یه مشاور متخصص کمک بگیر که چیکار باید کنی
اما در هرحالت تصمیم فعلی شما از نظر من اشتباهه و به طرف مقابلت اسیب سنگینی میزنه

ضمنا عسل حرفای درستی زده و باهاش موافقم
از اینکه وقت گذاشتین پاسخ دادین ممنونم.شما هم مثل عسل خانم قضاوت کردین؟واقعا چرا نمیپرسین مشکلتون چیه؟چرا راحت بلدیم قضاوت کنیم و چرا فکر میکنیم بابت این کارمون هزینه ای نمیدیم؟ لطفا ناراحت نشین این حرفارو اول به خودم میگم.