از همه دوستانی که وقت گذاشتن نظرشونو گفتن واقعا ممنونم

بهتره اول خلاصه وار درمورد رابطه بگم تا بهتر لطف کنین کمک کنین.

حدودا یک سال و چند ماه پیش من با این خانم آشنا شدم و هر چه گدشت احساسمون نسبت به هم بیشتر شد و الانم ادامه داره.بچه ها من ماه های اول در مورد این خانم میدونستم که مادر ایشون یک زندگی ناموفق داشته و دوباره با یه آقایی ازدواج کرده(حدودا 18 سال پیش) که ایشون متاهل بوده ولی اون آقا با خانمش چند سال پیش متارکه کرد.

ولی بعد 7و8 ماه قبل فهمیدم که رابطه مادر ایشون با اون آقا ازدواج رسمی نبوده.واین رو من خیلی تاثیر داشت و مدت زمانی طول کشید که قبول کنم شرایط زندگی هیشکی دست خودش نبوده و ممکنه پیش بیاد.(عادی نیست برام این موضوع ولی در شرایط خاصی به ایشون حق دادم)

2ماه پیش هم که قرار بود خانواده ها به صورت جدی اقدام کنن و مراسم خواستگاری انجام بشه فهمیدم که مادر ایشون یک بار هم در سنین نوجوانی (13 سالگی) یه ازدواج ناموفق دیگه هم داشته که سه سال طول کشیده.

در مراسم خواستگاری هم متوجه شدم که مادر ایشون در ازدواج دومشون هم خانم یه آقای بچه دار شدن که اون آقا در زمان زندگی با مادر دختر خانم سراغ زن اولشون میرن و در یک زمان دو تا خانم دارن.

الان هم در حال حاضر به احتمال 90% مادر ایشون طلاق میگیرن.

از دوستانی که لطف میکنن نظرشونو میدن ممنونم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Glut.tiny نمایش پست ها
سلام
کاری با گذشته تون ندارم چون یه رابطه حتی امکان داره با یک نگاه شروع شده باشه
و ما هم هیچ اطلاعی از رابطه شما نداریم که بخواهیم قضاوت کنیم که کدوم طرف مقصر هست
و اینکه میخواهید جلو این اشتباه بگیرید موافقم
به نظر من خانواده طرف مقابل به اندازه خود دختر خانم مهم هستن
و شاید با یه نادیده گرفته شدن خانواده طرف مقابلتون در آینده با مشکلات بزرگی مواجه بشید (حتی طلاق)
درست همین اتفاق واسه یکی از همکارهای من افتاد که به خاطر دخالت های مادر دختر مجبور شدن طلاق بگیرن
در صورتی که اگه با شناخت کافی از خانواده دختر ازدواج میکرد این اتفاق نمی افتاد
شما هیچی از اون دختر خانوم و رابطه تون نگفتید تا دوستان بهتر راهنماییتون بکنن
چطور شخصیتی دارن
فردی احساسی و وابسته ای هستن که در این شرایط رابطه رو زود نمیشه قطع کرد و باید به ایشون زمان بدید
یا فردی هستن که خیلی راحت میتونن رابطه رو قطع کنن و وارد رابطه دیگه ای بشن
خودم به شخصه تو زندگیم با هر دو این شخصیت رو به رو شدم

اگه وقت کردم بیشتر توضیح میدم
موفق باشید
سلام

از نظر منطقی و سنجیدتون خیلی سپاسگزارم.
ایشون فردی احساسی هستن و تجربه حس جدایی رو ندارن.و از اول هم قرار بوده که خانواده ها نظرشونو بگن بعد 100% قطعی بشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط dr-samira نمایش پست ها
سلام:
گفتید همه معیار هارو داره جز خونواده...
میشه این جمله رو برا من هضم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خونواده این خانم چه مشکلی دارن؟؟؟ مالی؟ پدر یا مادر خانواده اعتیاد دارن؟ دزد هستند؟ یا هرچیز دیگه ای....
قصد جسارت ندارم فقط میخوام این جمله رو بازتر کنید تا هم من هم بقیه دوستان نظر کامل و جامع تری ارائه بدیم.... شاید راهی باشه و اصلا قضیه انقد بزرگ نشه....
منتظر پاسختون هستم.
سپاس
سلام.ممنونم بابت وقتی که میزارین.لطف میکنین راهنماییم میکنین.