از همه دوستانی که وقت گذاشتن نظرشونو گفتن واقعا ممنونم
بهتره اول خلاصه وار درمورد رابطه بگم تا بهتر لطف کنین کمک کنین.
حدودا یک سال و چند ماه پیش من با این خانم آشنا شدم و هر چه گدشت احساسمون نسبت به هم بیشتر شد و الانم ادامه داره.بچه ها من ماه های اول در مورد این خانم میدونستم که مادر ایشون یک زندگی ناموفق داشته و دوباره با یه آقایی ازدواج کرده(حدودا 18 سال پیش) که ایشون متاهل بوده ولی اون آقا با خانمش چند سال پیش متارکه کرد.
ولی بعد 7و8 ماه قبل فهمیدم که رابطه مادر ایشون با اون آقا ازدواج رسمی نبوده.واین رو من خیلی تاثیر داشت و مدت زمانی طول کشید که قبول کنم شرایط زندگی هیشکی دست خودش نبوده و ممکنه پیش بیاد.(عادی نیست برام این موضوع ولی در شرایط خاصی به ایشون حق دادم)
2ماه پیش هم که قرار بود خانواده ها به صورت جدی اقدام کنن و مراسم خواستگاری انجام بشه فهمیدم که مادر ایشون یک بار هم در سنین نوجوانی (13 سالگی) یه ازدواج ناموفق دیگه هم داشته که سه سال طول کشیده.
در مراسم خواستگاری هم متوجه شدم که مادر ایشون در ازدواج دومشون هم خانم یه آقای بچه دار شدن که اون آقا در زمان زندگی با مادر دختر خانم سراغ زن اولشون میرن و در یک زمان دو تا خانم دارن.
الان هم در حال حاضر به احتمال 90% مادر ایشون طلاق میگیرن.
از دوستانی که لطف میکنن نظرشونو میدن ممنونم
- - - Updated - - -
سلام
از نظر منطقی و سنجیدتون خیلی سپاسگزارم.
ایشون فردی احساسی هستن و تجربه حس جدایی رو ندارن.و از اول هم قرار بوده که خانواده ها نظرشونو بگن بعد 100% قطعی بشه
- - - Updated - - -
سلام.ممنونم بابت وقتی که میزارین.لطف میکنین راهنماییم میکنین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)