خیلی ممنون از همدردیتون.
ولی در واقع من نمیخوام با مهریه انتقام بگیرم.من فقط میخوام از طریق مهریه طلاقمو بگیرم.
چون نیاز به پول ندارم.و اصلا ارزش توهین ها و نفرین های قوم شوهرمو نداره.
واقعا دنبال بدبخت شدن شوهرمم نیستم چون اون بدبخت هست.
چون خانوادشم مخالف طلبگیش بودن تنها موافق و پشتیبانشو از دست داد.
26سال براش تولد نگرفتن ولی من و خانوادم بهترین تولد رو براش گرفتیم.
یه گل به این پسر ندادن ولی من بابت یه همراهی ساده جلو فامیلش بهش گل دادم و ازش تشکر کردم.
غذاهایی که خونه ما خوردو یکبارم خونشون نخورده بود و خودش اعتراف میکردّ
میخواست بره قم مامانم کلی کوله پشتیشو پر میکرد کاری که مادرش نمیکرد.
لباساشو اتو میکردم کاری که مادرش نمیکرد.
باهاش میخندیدم سربه سرش میزاشتم.بهش میگفتم دوستت دارم چیزی که یکبار از زبون خانوادش در نمیومد.
اره شاید عجیب باشه ولی اصلا این خانواده حتی شوهرمم اعتراف کرد بهم نمیگن دوستت دارم باهم روبوسی نمیکنن چون خجالت میکشن.ولی من باعث شدم پدر و پسر بعد چندسال باهم روبوسی کنن.
میگن راحت به هم توهین میکنن ولی ابراز علاقه رو خجالت میکشن.
حتی من به همسرم میگفتم بهم هرروز بگو دوستت دارم انرژی میگیرم.روز سوم گفت زیادیت میشه.حالا مقاییسه کنید با خانواده و محیطی که من توش بزرگ شدم که پدرم واقعا مثل دوسته باهام.من با پپرم مسافرت رفتم.سینما رغتم.کافه رفتم.من با پدرم شوخی میکنم.مدام بوسش میکنم و منو نوازش میکنه.و برام هدیه میخره.
با پدرم شوخی میکنم مثلا یه مشت بهش میزنم.میخنده و یواشتر جوتبمو میده.ولی شده با همسرم یه شوخیه ملایم کنم منو با صورت بندازه رو زمین.
یا پدرم بهش درد دلمو میگم.راز داره سنگ صبورمه ازم ناراحت بشه هیچ قت به روم نمیاره حتی بدترین کارو انجام بدم سرم داد نمیزنه.ولی شوهرم نمیتونم یه درد دل ساده رو انجام بدم.الان تو این مشکلات هرچی بود و نبودو به همه گفت.
بله من عقد کردم.البنه شوهرم شکایت عدم تمکین کرده گفته خونه رو ترک کردم.22سالم بود که عقد کردم الان 23سالمه.سنی ندارم ولی بچه هم نیستم.
البنه که نگاهم عوض شده.این موردمو به هیچ عنوان شکست نمیبینم.موفقیت میبینم.چون نجات پیدا کردم
من حتی نمیتونستم در اینده اسمی برای بچم انتخاب کنم.
میشدم یه زنی که از صبح تا شب تو خونه کار میکنه و مردش یه تشکر ازش نمیکنه.و مدام هیکلشو رفتارشو تحقیر میکنه ولی پول یه ورزش و یه ارایشگاه نمیده.
بهم میگفت الان کبودت کردم مادرت فهمید بهم گفت کتکش میزنی? پس فردا رفتیم خونه خودمون کسی کبودی هاتو نمیبینه.
الان تصمیمات بزرگی واسه ایندم دارم و واقعا امیددارم.
ان شاءالله که این بی دین شدن نباشه.ان شاءالله������
- - - Updated - - -
سلام.
متاسفانه بله من چون فکر میکردم شخصی که طلبه س و درس دین خونده.هیچوقت منو ازار نمیده.ولی متاسفانه گول حرفاشو تو نراسم خواستگاری خوردم.
مشاوره که قطعا بعد از جداییم میرم یه مشاور خوب چون بهش نیاز دارم.
ممنونم
- - - Updated - - -
پدرم از همون اول به این خانواده یعنی از دوماه قبل که این قضیه شروع شد.به این خاتواده گفت بیاید محترمانه و بدون هیچ کشمکشی از هم جدا بشید.
ولی متاسفانه هروقت فامیلشون پارتیشون تو دادگاه و اوایل خودشون میومدن صحبت.یا نفرین میکردن.یا توجیه میکردن یا دروغ میگفتن یا کلمات رکیک به کار میبردن.
تازگی ها هم خالشونو فرستادن تهدید کرد که میره زن دوم میگیره.من که نمیتونم خودم پیشنهاد بدم که.
خودشون نمیخوان ابرومندانه تموم بشه و فعلا دارن دستو پل میزنن و شکایت میکنن.شکایت های دروغ و عجیب.من چاره ایی ندارم و مهرمو گذاشتم اجرا.
- - - Updated - - -
بنده میخواستم ظاهربین باشم با فرد پولدار و یا حداقل خوشتیپ و قد بلند ازدواج میکردم.به فردی که به باطن نگاه میکنه و دین طرف براش مهمه نمیگن ظاهر بین.
من نه دنبال پولش بودم که نداشت و میدونستم نه دنبال چشم رو هم چشمی.من فقط زندگیه محکم و عاشقانه میخواستم.و بابت طلاق هایی که اطرافم پیش اومده بود ترسیده بودم.وگرنه من هم خواستگار دکتر داشتم هم مهندس هم استاد دانشگاه.
میگفتم درس دین خونده.و البته حرفایی که موقع خواستگاری میگفتن که مادرشوهرم بچه شهیده.چقدر ایمانشون قویه یا خرفای شوهرم و معنویتش اره من خام شدم.حقیقتا جوری حرف زد که گفتم با ایمان تر لز ایشون نیست.
از مدرسه های قم هم تحقیق کردیم همه میگفتن خوبه.
و منم بعد یه ماه صحبت گفتم بله.
متاسفانه بعد از عقد همچی تغییر کرد
تازه فهمیدم ایشون میگن عید نوروزو قبول ندارم.تولد فقط امسال برات میگیرم.تولد فقط مخصوص امامه.دخترمو تو 15سالگی به سن تکلیف میرسونم.که حتی استادشم زنگ زد واسطه بشه اینارو شنید گفت اره بعضی از طلبه ها عقاید جهل دارن.
- - - Updated - - -
سلام.
متاسفانه بله من چون فکر میکردم شخصی که طلبه س و درس دین خونده.هیچوقت منو ازار نمیده.ولی متاسفانه گول حرفاشو تو نراسم خواستگاری خوردم.
مشاوره که قطعا بعد از جداییم میرم یه مشاور خوب چون بهش نیاز دارم.
ممنونم������

علاقه مندی ها (Bookmarks)