سلام
هیچ دوست ندارم پست ایشون از هدف اصلیش منحرف بشه اینم اخرین پستی که برای ایشون میذارم تنها برای اینکه اگر فرد دیگه ای خواست از این تاپیک بهره مند بشه صحبت هام ابهامی نداشته باشه

ببینید اصلا مشکل معیارای ایشون نیست مشکل نگاه رویا گونه ایشون به مسایل
منم خیلی دوست دارم با یه فرد روشنفکر با معیارای فردی ذهنی دلخواهم ازدواج کنم اما الان مطمینم نمیشه
ببینید ایشون گفتن که دوست داشتند با یه طلبه ازدواج کنند و مانند فلان شهید و.. باشند

مساله من اینه که ایشون نگاه خوشبینانه ای به جامعه ای داره که اینطور نیست.
پایه و اساس جامعه بر اساس منافق پروری داره پیش میره.
و ایشون دنبال شهید رویاهاش؟؟؟؟
بنظر شما درصد رسیدن ایشون چقدره؟
و مثلا ایشون یجوری عنوان میکنه که انگار ازدواج دوم در اسلام منع شده یا نکوهیده شده خود امامان چندین زن داشتن (پس عجیب نیست همسرشون توقع چند همسری داشتن و طبق اسلام این فرد ادم بدی نیست و مشکل برای یه طلبه محسوب نمیشه) و شاید به همین دلیلم کسی در تحقیقات بهشون نگفته که چند همسری رواج داره در اقوام ایشون
و گفتم بهتره حواسشون به این مسایل باشه که خیلی ها لازم به عنوانش در مراسم خواستگاری نمیبینن چون یه حق بدیهی خودشون میدونند

من فقط میگم اینکه ایشون نمیخواد همه واقعیت با هم ببینه و بخش تلخشو هم بپذیره فقط باعث اسیب پذیری بیشترش میشه
زندگی رویاهای هیچ کدوم از ما نیست همونطور که من تو ادمهای روشنفکر و ازادی خواه کلی ادم مغایر با نظریات ذهنیم و حتی نظریات ذهنی خود اون ادم هادیدم ایشونم در دنیای مذهبیش خواهد دید همچین انسان هایی

وگرنه خیلی خوب درک میکنم با صداقت پیش بری و اعتماد کنی اما ریا کاری ببینه چ زخم دیر درمانیه
برای همین هم برای ایشون نوشتم
برای شما بهاره عزیز و گوهر شاد جان هم بهترین ها ارزو دارم