به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 آبان 97 [ 18:52]
    سطح
    12
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 73.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 20 در 15 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمیم الزهرا نمایش پست ها
    سلام تنها جان
    خیلی باهات حرف دارم نمیدونم از کجا شروع کنم
    ببین خانم گل شما رابطت با همسرت دچار مشکله و به جای حل اون همو آزار میدین و این رابطرو بدتر میکنین
    کاری که شما اون شب کردی باهاش خیلی خیلی افتضاح بود یعنی معلومه الان هم عمقش رو متوجه نشدی. خواهرانه میگم هیچوق هیچوقتتت همسرت رو با قطع رابطه جنسی تنبیه نکن که برعکس تصورت چوبیه که میخوره تو سر خودت بیشتر از همسرت!. اگر هم میگی نه حالم خوب نبود که نمیخواستم بازم به نظر من همینکه رابطتون خرابه باعث شد نه بگی به درخواستش وگرنه منم 8سال همسر دارم مگه آدم چه حال وخییمی داشته باشه که نتونه یک رابطه رو انجام بده؟ مگه در حد بیمارستان که قطعا شما نبودی. پس موضوع برمیگرده به همونکه نخواستی و اصلا رفتارت جراتمندانه نبوده بلکه کاملا پرخاشگرانه بوده.
    اینکه همسرت کار تورو جبران کردن هم طبیعی بوده. پس دیگه قضیرو تموم کن چون دوتاییتون در حق هم بدون هیچ گذشتی بد کردین و حسابتون صاف شد.

به نظر من چندکار مختلف رو باید در پیش بگیری:
    1. تربیت فرزند و ارتباط موثر و خوب بافرزند
    2. ارتباط خوب با خودت و ایجاد نشاط درونی و شور زندگی
    3. اصلاح رابطه با همسرت
    4. ارتباط عمیق و مستمر با خدا

اینا ریشه مشکلاتتن که برای هرکدوم باید جدا عمل کنی. شما تهرانین؟ خانم پرتو اعلم میشناسین؟
    این خانم کانال دارن و کلاس مجازی هم دارن. من تهران نیستم و تاحالا کلاساشون نرفتم اما خیلی تعریفش شنیدم و خودم صوت هاشون گوش میدم و واقعا اثرش رو میبینم در زندگیم

توصیه میکنم در 4حیطه بالا تمرکز کن ان شاالله خیلی زود اثر مثبتش رو میبینی در زندگیت
    موفق باشین
    با سلام خدمت شما دوست عزیز ممنون از پاسختون
    درسته اگر من بی دلیل ایشون رو رد کرده باشم حق با شماست ولی اینطور نبوده جواب از استرس و شوکی که اون رو به من وارد شد و من بینهایت ناراحت بودم و به شدت گریه میکردم باید بگم همسرم از اول رابطه ما همیشه فیلم های پ و ر ن نگاه میکرد و توقعش روز به روز بالاتر رفته و یک سالی هست که فقط از من رابطه غیر متعارف ببخشید نمیدونم چطوری بگم میخواد جوری که سلامت من در خطر افتاده منم بهش گفتم دیگه این کار رو نمیکنم چون میدونم کسی هست که اگر به من آسیبی برسه یا مریض بشم پشتم نخواهد بود این باز بر میگرده به خودخواهی و عدم توجه به ما بخاطر همین حاضر نیستم سلامتم رو برای ارضا شدن ایشون بخیر بندازم
    این از این موضوع و موضوع بعد اینکه آیا بخاطر همچین مساله ای باید شوهر آدم محرم راز آدم بده اینجوری ابرو زنشو ببره؟اصلا کارش توجیهی نداشت هنوزم نمیفهمم چرا این کارو کرد
    و ممنون نه من تهران بیام ولی صوت های ایشون رو حتما گوش میدم متشکر

2. کاربر روبرو از پست مفید Tannha تشکرکرده است .

مدیرهمدردی (یکشنبه 27 آبان 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)