به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    عزیزم لطف داری به من

نظر کلی من این هست که کسی که نتونه با لیسانسش شغل پیدا کنه و به درامدزایی برسه با ارشد هم نمی تونه. چون تو دوره ارشد چیزی که به درد بازارکار بخوره یاد نمی گیری مگر موارد خاص.

در مورد سن گفتی سال 1400 سنت به عقب که بر نمی گرده فقط یه مدرک بیشتر داری. شما تو 50 سالگی هم می تونی ارشد بگیری.

شما دختر ثروتمندترین خانواده شهرت هم باشی از نظر من باید بتونی گلیم خودت رو توی بازار کار بکشی بیرون، ثروت یه چیز ماندگار نیست، مهارت ماندگاره، اگر خانواده ت نمی تونند ساپورتت کنند که انگیزه بسیار قوی تری برای کسب در آمد داری و این یه باید تو زندگیت هست.

اگر حرف مردم برات اهمیت داره که کلا پست های منو نخون. زندگی شما مال شماست، وقتی مثلا سال 1400 بجای مدرک ارشد تو دستت یه ماشین زیر پات باشه کسی ازت نمی پرسه چرا مدرک لیسانسه!!

شما خانمی براحتی می تونی بری منشی مطب پزشک بشی. خیلی از پزشک ها فقط عصرها هستند اونم نه هر روز. مثلا 4 روز در هفته. صبح ها می تونی به یادگیری مهارت تو رشته خودت بپردازی و اگر کلاسی لازم هست بری. عصرها هم می تونی همونجا مثلا تمرین تایپ کنی که سرعتت بالا بره. این مثال بود. خیلی کارهای دیگه میشه کرد که هزینه های اولیه ت در بیاد و استقلال مالی داشته باشی و ذهنت درگیر هزینه ها نباشه و از اون طرف هم تو رشته خودت به مرحله ای برسی که حرفی برای گفتن داشته باشی.

در مورد درس و کار همزمان هم زمانی ممکن هست که تو توی کارت جا افتاده باشی. وقتی تازه داری یه سری مهارت یاد میگیری و بخوای برای کنکور هم آماده بشی عملا تو هیچ کدومش موفق نمیشی و فقط زمانت رو بی هیچ نتیجه ای از دست میدی. چون روی سنت حساسی میگم اونجوری یک سال سنت بشتر شده و نه ارشد دانشگاه خوبی قبول شدی و نه مهارت خاصی داری، دوباره تو همون نقطه امروزت هستی.

موفق باشی
    ویرایش توسط صبا_2009 : یکشنبه 04 آذر 97 در ساعت 04:47

2. کاربر روبرو از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده است .

دختر گل فروش (یکشنبه 04 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)