به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 تیر 05 [ 18:02]
    سطح
    67
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 15 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    سلام برادر گرامی

معذرت میخوام بابت تاخیرم در جواب.

خب اینکه تحقیقات رو انجام داده اید از طریق فردی مطمین، خیلی خوبه. سعی کنید حتما این تحقیقات رو خودتون و خانوادتون تکمیل کنید. با خانوادتون مطرح کنید و بخواید در تحقیقات بیشتر کمکتون کنن.

بعدش اگر در تحقیقات مطمین شدید، به نظر من ( که البته نمیدونم چقدر درست باشه)، یک روز بهش بگید :"ببخشید، من یک حرف خصوصی باهاتون دارم که اگر اجازه بدید و وقت داشته باشید مطرح کنم"... بعد منتظر عکس العمل او باشید. احتمالا همون موقع نمیگه :"من حرف خصوصی ندارم با شما"... به احتمال زیاد میگه:" خواهش میکنم. بفرمایید." بعدش بگید:" میخواستم ازتون شماره منزلتون رو بگیرم که با اجازتون مادرم برای امر خیر تماس بگیرن منزل شما و از پدر و مادرتون اجازه بگیرن که یک جلسه مزاحمتون بشیم و به امید خدا بیشتر همدیگه رو بشناسیم"
    اما باز هم تاکید میکنم اول تحقبقات رو کامل کنید و از رضایت خانوادتون مطمین بشید.
    ممنون از راهنماییتون.
    اما بعضی دخترخانوما هستن که ترجیح میدن اول یه شناخت نسبتاً کافی از پسر پیدا کنن بعد خانواده ها رو در جریان بزارن و به قول معروف قضیه رو جدیش کنن. اگه طرف من هم از این دسته باشه قطعاً اگر من به این شکلی که شما گفتید موضوع رو مطرح کنم، جواب منفی خواهد داد.
    اما بعضی دخترخانوما هم هستن که ترجیح میدن از همون ابتدا خانواده ها در جریان باشن که اگه طرف من از این دسته باشه و از من هم بدش نیاد حتماً جواب مثبت به این نحوه خواستگاری که شما گفتید خواهد داد.
    اما من واقعاً نمی دونم این خانوم از کدوم دسته هست، و موندم واقعاً چیکار کنم. اما تصمیم دارم حتماً فردا یه کاری بکنم. نمی دونم چیکار اما بالاخره یه حرکتی می کنم. فقط کاش تا اون موقع به یه نتیجه درست برسم. ممنون میشم اگه باز هم نظرتون رو بشنوم.

2. کاربر روبرو از پست مفید Bluesoft20 تشکرکرده است .

Pooh (شنبه 24 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)