به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 05 [ 12:38]
    سطح
    96
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    دوباره سلام
    اون دیگه چه مشاور عتیقه ای بوده
    نمی تونی یه مدت مرخصی بگیری مثلا دو سه ماه
    تا یه خرده این روال عوض بشه
    بگو همونجور که گفتی می خوام به کارهای خونه برسم
    یه جوری یه مدتی پولی نیاد دستت

اگر ایشون این اجازه رو داره که از شما بپرسه چقدر پول داری و ...
    شما هم متقابلا این اجازه رو داری که بپرسی پس انداز رو چکار می کنه و چرا در حالی که فلان قدر حقوق گرفته میگه که پول نداره

و یک سوال دیگه
    در کل آیا امکان عوض کردن محل کارت رو نداری؟

*******در رابطه با اینکه گفته بودی همسرت از مادرت محبت زیاد دیده باید بگم همسر من هم از مادرم محبت زیاد دیده و همیشه هم میگه، ولی بحث پول یه بحث دیگه است. مثلا در رابطه با مادر همسرم، ایشون هر ماه از حقوقش به طور ثابت پول می ریزه به حساب چون بیمه نبودن و حقوق هم ندارن همه بچه ها ماهانه پول میدن. علاوه بر اون مثلا دو سال پیش یکهو خونشو فروخت و بعد خونه های بالاتر می رفت می دید و نهایتا با یک سری کشمکش تقریبا نفری 10 میلیون از هر کدوم از بچه ها گرفت و خونه جدید رو خرید ( در صورتی که بهشون اجازه می دادی نفری 100 میلیون هم راضی بودن که بگیرن ولی چون بچه ها محدودیت گذاشتن به همون خونه رضایت دادن). بعدا مثلا تماس گرفتن و شارژ چند ماه ساختمون رو از همسر من گرفتن. بعدا گفتن فرشمون مشکل پیدا کرده و باید فرش بخرید
    این آخری رو من نگذاشتم و البته جاریهام هم همینطور
    (اینم بگم همون موقع مادرشون پول توی دستشون بود فقط می گفتن پسرها باید فرشو بخرن)

حالا چند وقت پیش من به همسرم گفتم یکی از وسایل مادرم اینا خراب شده، به نظرت چطوره اگر بگم بهشون برن وام بگیرن و اون وسیله رو بخرن و قسطش رو هم ما بدیم (به عبارتی من بدم)
    همسرم گفت برام خیلی جالبه که یه چیزایی برای شما مجازه و برای من نیست مثلا مادرم که فرشش مشکل پیدا کرده بود شما و جاریهات نذاشتید ما بخریم براش

گفتم ما خونه خریدیم برای مادر شما، خونه رو بعد چند سال عوض کردیم، مبل خریدیم، وسایل دیگه خریدیم، هر ماه پول میدیم بعدا حالا چون فرش نگرفتیم هیچ کار نکردیم

خلاصه که آخرش چندان رضایتی نداشت که من اون کارو انجام بدم

*****همسر من آدم مادی نیست حسود هم نیست اصلا و رابطش هم با خانوادم خیلی خوبه با این حال سر مسائل اقتصادی موضع می گیره و سخته براش که بخوایم برای خانوادم هزینه ای انجام بدیم (مگر اینکه خودش به نظرش اومده باشه که فلان کارو براشون بکنه و پیشنهاد خودش باشه)
    اینکه میگم این فشار از سمت همسر شما ممکنه به این خاطر باشه که پول رو به مادرت دادی به همین خاطر هست و از روی تجربه شخصی میگم
    ویرایش توسط فکور : سه شنبه 21 اسفند 97 در ساعت 11:45

2. 3 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

maryam.mim (سه شنبه 21 اسفند 97), آنیتا123 (سه شنبه 21 اسفند 97), زن ایرانی (سه شنبه 21 اسفند 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)