به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 98 [ 15:04]
    سطح
    60
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    318

تشکرشده 381 در 176 پست

Array
    فکور عزیزم سلام

ممنون از اینکه وقت می ذاری و راهنمایی می کنی ایشالا خدا هرچی از دنیا و آخرت می خوای بهت بده.

در مورد عوض کردن کارم نه نمی تونم چون برای رسیدن به این جایگاه و این شغل خیلی زحمت کشیدم و نمی خوام از دستش بدم می گم زحمت یعنی واقعا پوستم کنده شده. هم کارم رو دوست دارم هم محیط ش خوبه ایراد داره اما ایراداش رو همه شرکت ها دارن به علاوه اینکه حسن هاشو جاهای دیگه نداره. چند بار قبلا به خاطر مدیرمون که کمی مشکل اخلاقی داشت می خواستم کارم رو عوض کنم ولی شرکت های در حد شرکتی که کار می کردم رفتم هر کدام ایرادهای اساسی داشتند با دستمزد پایین تر و البته چون خودم قسط دارم تا یه حدی در روی در آمدم حساب کردم. و کاری با در آمد پایین تر برام نمی صرفه.

ولی تا آخر عمرمم نمی خوام اینجا بمونم برنامه هایی دارم که جابجایی کاری ام در حال حاضر خرابش می کنه.

در مورد مادرمم شاید حق با تو باشه ولی این پول قرضه یعنی بعد از چند ماه بر می گرده اگر این علت موضع گیری ایشون باشه واقعا غیر منطقی ایه.

راستش من با همسرم دیروز صحبت کردم یه دوست داره که خیلی صمیمی هستن. دوستشون هم مثل خودشون خیلی حسابگرن و دو دو تا 4 تا زیاد دارن خانمشون هم شاغلن. من گفتم با این برنامه خرجی مشکل دارم حس بدی دارم هر چقدر هم از طرف شما منطقی باشه حس خوبی به من نمی ده. همسرم گفتن خوب چیکار کنیم یه راه حل بده که هم تو راضی باشی هم من. گفتم ببین دوستت چیکار می کنه همون کارو بکنیم. و با خانومشون دوستم و می دونم ایشون گاهی خودش برای خودش وسایل می خره اما بقیه خرجها با مرد خونه است و همسرمم قبول کرد بپرسه. منم اینجوری راضی تر خواهم بود مسلما. حداقل یه مدل درست حسابی تر از مشاور قبلی پیدا می کنیم که دارن زندگی شونو می کنن و مشکلی هم ندارن.

فکر می کنم باید هر از گاهی این بحثی که پولتو چیکار می کنی باشه که ابهامات من رو برطرف کنه وگرنه استقلال مالی ایشون برابره با دادن پول به پدرش کاش پدرشون نیاز داشت یا انقدر سر مسائل مسخره و پیش و پا افتاده مالی من رو اذیت نکرده بودن اینجوری دلم نمی سوخت. به پدرش پرداخت می کنه ایشون هم ار اونور پسر دیگشونو می فرستند مدرسه غیر انتفاعی. برای همسرشون ماشین می خرنن خوب ما نمی تونیم از این بریز و بپاش ها داشته باشیم ؟

2. کاربر روبرو از پست مفید maryam.mim تشکرکرده است .

فکور (چهارشنبه 22 اسفند 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)