سلام. ببینید این هایی که میگید همگی نشانه های عدم عزت نفس هستند. یعنی بدون خواندن ارسال دوم که صراحتا مشکل غزت نفس را بیان کردید، من متوجه این مشکل شدم. ساده ترین تعریف عزت نفس این هست که شما خودتون رو قبول داشته باشید و خودتون رو لایق یک زندگی خوب بدونید (از نظر کار، همسر، دوست و ...). مشکل غزت نفس چیزی نیست که یکدفعه به وجود آمده باشد و بتوان یکدفعه آنرا حل کرد. اما می توان با انجام گام های کوچک به تدریج مشکل را حل کرد.
در خصوص روابط دوستی با پسر که ظاهرا برای شما مهم است (چون در هر دو ارسال با این مساله شروع کردید)، ذاتا چون با این روابط مخالف هستم خیلی حرفی نمیزنم فقط این نکته را عرض میکنم که شکل گیری یک رابطه تحت تاثیر پارامترهای زیادی است که برخی از آنها خارج از محدوده توانایی فردی هست (یعنی مشکل شما نیست و کلی هست. مثلا اون آقا از تیپ فکری خاصی خوشش بیاد که شما نداشته باشید و این برای همه هست).
برای کار فرمودید: "توی کار دوتا مشکل بود.از ادما وصاحب کار میترسدم.میترسیدم رفتاری نشون بدم کسی فکر بدی بکنه بخواد سواستفاده بکنه و دیگه هیچ جوری نتونم اب ریخته رو با هیچ رفتاری جمع کنم"
برداشت من این هست که مشکل اول به مهارت فنی شما برمیگرده و مشکل دوم به مهارت اجتماعی. در خصوص تخصص واقعیت این هست که تقریبا هر کسی از دانشگاه میاد بیرون اصلا آمادگی کار واقعی نداره و این رو همه کارفرماها و کسانی که دنبال جذب نیرو هستند میدانند. پس اگر جایی شما را پذیرفت، میداند شما به زمان برای یادگیری نیاز دارید. در خصوص مساله دوم، من فقط تعبیر جنسی میتونم ازش برداشت کنم چون نهایتا اگر سوء استفاده از حیث میزان کار باشه خب میتوانید شرکت را ترک کنید و یا بطور منطقی با رئیس خودتان صحبت کنید. شما یه رفتار ساده داشته باشید و محیط کاری شما محیط نسبتا سالم باشد، دلیلی ندارد از شما سوء استفاده شود. کافیه رفتار سایر خانم های در محل کار را ببینید و سعی کنید قدری کمتر از آنها شوخی کنید، قدری کمتر با جنس مخالف حرف بزنید و قدری بیشتر پوشیده باشید!! خصوصا در اوایل کار که شناختی از افراد ندارید بیشتر محتاط باشید.
برای افزایش عزت نفس کافی است هر روز یک کاری انجام دهید که در آن خوب هستید! مثلا اگر آشپزی خوبی دارید هر روز یک غذا بپزید و کم کم مساله را چالشی تر کنید. فرضا کیک های سخت تر بپزید و اگر خراب شد باز هم تکرار کنید. این کار را در حوزه های دیگر هم انجام دهید. مثلا در زمینه مهارت های اجتماعی یا ...
بهتر است 1-2 مورد از نرم افزارهای مرتبط با رشته تخصصی تان را نیز بصورت نیمه حرفه ای یادبگیرید. مهارت در رشته تخصصی عزت نفس شما را بالا میبرد.
منبع برای مطالعه: کتاب برتری خفیف + کتاب عزت نفس (نوشته براندن)
علاقه مندی ها (Bookmarks)