میتونی یه کاری و که میگم انجام بدی ؟؟؟؟
خیلی مهمه که سمتش نری
سمت خاطرات .. اینکه تجسمش کنی .
اینکه فکر نکنی کجاست با کی هست و این رو هم قبول کن اگر روزی دوست داشت و باهات بود و الان نمیتونه باهات حتما با یکی دیگه هست یا توی رابطه حالا هرچقدر عمیق یا غیر عمیق ...
به نظر من عمق درد هرچی بیشتر باشه وقتی کنار اومدیم قویتر میشیم ...
اگر از اون وسایلی پیشت هست بندازش نمیتونی بندازی یا ولش کنی .. بده به یکی داشته باشه واست
اگر عکسی تو گوشیت هست پاک کن نمیتونی پاک کنی بریز تو فلش یا جایی بذار یه جای که دسترسی سخت باشه ...
و اینکه خیلی مهمه دورتو خلوت نکنی با دوستات وقت بگذرون با یکی اشنا شو نمیگم برو تو رابطه فقط شاد باش و شادی کن حتی رابطه جنسی حتی دور همی و بگو بخند ..
برو سفر با دوستات یا کسی پولشو نداری کم هزینه خوشحال کن خودتو
داستان زندگی منو بخونی میفهمی من چرا این حرف هارو میزنم ...
بهم ثابت شده هیچ کس رو نمیشه مجبور به بودن و دوست داشتن کرد فقط تلاش میکنیم و من هم میگم تلاش کن از تلاش کردن دست بر ندار ..و این هم بدون همه ی ادم های با یه چیز هایی تو وجود ما مشکل دارن که نمیخوان کنار ما باشن یا با تیپ و قیافه یا با اخلاق و حرکات یا با وضعیت مالی و قد و هیکل ...
متاسفانه تو ایران کسی واقع گرا نیست .. کسی رک و راست مشکلشو نمیگه همه میخوان بپیچونن .. سعی کن بفهمی و زرنگ باشی که اون چه مشکلی باهات داره اگر قابل حل کردنه حل کن اگر نیست فقط و فقط این سایت و دوستای خوبت و صد البته خانواده و زمان مشکلتو حل میکنه ...
به خودکشی فکر کن ایراد نداره ولی انجامش نمیدی میدونم چون میخوای ثابت کنی بهش که موفق میشی و انسان با امید زندست ...
حرف بزنیم باهم یکم دوست داری؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)