سلام دوست خوبم.من فکر میکنم شما اگه یه مدت بی خیال باشی کم کم شوهرت هم حساسیتش کم میشه.به نظر من توی اینمدت که با هم زندگی کردید خب شما میدونید که شوهرت از چه چیزایی ناراحت میشه پس سعی کن یکم دقتت زیاد باشه میدونم با دو تا بچه و کار بیرون واقعا سخته منم مثل شما دوتا دختر با اختلاف سنی کم داشتم و کار بیرون و شوهری حساس مثل شوهر شما. ولی کم کم که فهمیدم چه چیزیایی ناراحتش میکنه اونا رو تکرار نکردم اینطوری دعواهاتون در طول سال کاهش پیدا میکنه.توقعات خودت رو هم پایین بیار ببین خودت رو بزار جای اون.تو بهش تبریک نگفتی اونم خواسته که عوضش رو دربیاره خب چرا ناراحت میشی؟ شوهرت مثل شوهر من فوق العاده منطقی هست یعنی حساب دو دو تا رو داره.شما به نکات مثبت شوهرت فکر کن و اینکه مثلا دعوا راه انداختی اونم رفت حالا نتیجش چی شد ناراحتی تو و دخترات.پس بخاطر دخترات که هم شده و هم بخاطر خودت اول وقتی ناراحتی از دست شوهرت با خودت بگو الان اگه مطرح کنم چه نتیجه ای داره بعد اگه دیدی فایده ای نداره کوتاه بیا تو که کوتاه بیایی کم کم شوهرت هم یاد میگیره.و اینکه همانطور که گفتم چیزایی که شوهرت روش حساسه رو یادت نگه دار.مثلا اون سال قبل واسه تولدت کیک خریده و کفش هر چند به چشم تو کم بوده ولی اون تمام حس و توجهش رو با اونا بهت نشون داده اگه بهش بگی مگه چیکار کردی مثل به کارد وسط قلبش زدی فکرشو بکن تو میگفتی آره راست میگی تو اینهمه برای من خوب بودی یا اصلا دیگه حرف تولد رو امسال نمیاوردی اون خودش میفهمید تو پشیمون شدی به هر حال این یه تجربه میشه واست.سعی کن کارهای کوچیک شوهرت رو بزرگ جلوه بدی مثل من تمام کارهای خونه و بچه ها رو برعهده نگیر تا خسته بشی و پرخاشگر. مردها خانم آرام و خوش اخلاق و شاد رو دوست دارن.بچه هات هم کوچیکن و حتما اذیت کن با توجه به شرایط جامعه هم شوهرت حتما خسته و بداخلاق میشه شما سعی کن یه مادر و زن نمونه باشی چطور بدون هیچ توقعی به دخترات مهر میورزی برای شوهرت هم اینطوری باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)