دوست عزیز صحبتهاتون انگار از زبان من گفته می شد. شرایط مشابه تا هشتاد درصد داریم. با توجه به تجربه ای که دارم صحبتهای خانم خندان رو کاملا تایید می کنم و فرمایشات خانم فکور رو با احترام کامل قویا رد می کنم. من هم اول ازدواج خیلی ساده انگارانه فکر می کردم که هرچقدر محبت کنی و احترام بگذاری متقابلا محبت و احترام می بینی. متاسفانه این کاملا اشتباهه و در مورد آدمهای مختلف شرایط فرق میکنه. داستان مشابه عقد و عروسی برادرم رو هم من داشتم. خلاصه بگم که پنج شش سالی از روش خانم فکور جلو رفتم مادرشوهرم نه تنها رفتارش بهتر نشد بلکه وقیح تر و پرتوقع تر شد و خودمم هم بسیااار ناراحت. یکسالی هست که سیاست به خرج میدم دقت کنید سیاست! و اوضاع خیلی بهتر شده و خوم هم کمتر حرص میخورم . سیاست این نیست که هرکاری مادر همسرتون میخوان شما با احترام و وفق مراد اونها انجام بدین و اونها همچنان بی احترامی کنن ولی شما بی احترامی شون رو نادید بگیرین!!!!

. من هم اول ازدواج خیلی ساده انگارانه فکر می کردم که هرچقدر محبت کنی و احترام بگذاری متقابلا محبت و احترام می بینی. متاسفانه این کاملا اشتباهه و در مورد آدمهای مختلف شرایط فرق میکنه. داستان مشابه عقد و عروسی برادرم رو هم من داشتم. خلاصه بگم که پنج شش سالی از روش خانم فکور جلو رفتم مادرشوهرم نه تنها رفتارش بهتر نشد بلکه وقیح تر و پرتوقع تر شد و خودمم هم بسیااار ناراحت. یکسالی هست که سیاست به خرج میدم دقت کنید سیاست! و اوضاع خیلی بهتر شده و خوم هم کمتر حرص میخورم . سیاست این نیست که هرکاری مادر همسرتون میخوان شما با احترام و وفق مراد اونها انجام بدین و اونها همچنان بی احترامی کنن ولی شما بی احترامی شون رو نادید بگیرین!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)