سلام دوستان
این مدتی که گذشت زندگیمون جریان تقریبا عادیش رو ادامه می ده. همسرم خیلی بهتر رفتار می کنه. هر روز یه زمان کوتاهی رو اختصاص دادیم به یادگیری یه سری موضوعات و مهارتها. یعنی با هم گوش می دیم و در مورد اون موضوع صحبت می کنیم.
من و همسرم هر دو سعی داریم تفاوتها رو بفهمیم و باهاش کنار بیایم. درک تفاوت ها فوق العاده اهمیت داره. ما توی دوجور خانواده متفاوت بزرگ شدیم و این باعث شده بعضی افکار و باورهای هم رو قبول نداشته باشیم. راستش قرار گذاشتیم توی زمینه هایی که باهم تفاوت نظر داریم مذاکره کنیم و به نتیجه برد برد برسیم.
در مورد رفتارهای فیزیکی هم تا حدودی خیالم راحت شده. چون بشدت قبول داره که کارهاش اشتباه بوده. امیدوارم تکرار نکنه.
من خودم باید حالاحالاها روی خودم کار کنم.
توی این مدت خانه داریم رو ارتقا دادم. با روحیه بالایی کارهای خونه رو انجام میدم. البته همسرم هم کمک می کنه چون منم توی خرج خونه شریکم.
خونه همیشه تمیز و منظمه و غذا روبراهه و زندگی گرمه خداروشکر. تنش های کوچکی بینمون پیش اومده ولی خداروشکر نذاشتیم بزرگ بشه.
امیدوارم همین روال ادامه پیدا کنه. البته گفتم که رازش توی درک تفاوتهاست. بقول دکتر هولاکویی هیچ درست و غلطی وجود نداره و هرچی که هست تفاوت ها هستن. و ما باید بتونیم این تفاوتها رو بشناسیم و ریشه یابی کنیم و مدیریت کنیم و بخاطرش بهم نریزیم نه خودمونو نه زندگیمونو.
بی نهایت عزیز. حرف شما هم کاملا متینه. ضمن اینکه بعضی وقتها لازمه یه چیزهایی از ریشه خراب بشه تا بشه دوباره درستش کرد.
خادم رضا معلومه که منو درک کردین و البته با نظرتون موافقم که یه زن مطلقه سالم نسبت به یه زن متاهل که از دست زندگی افتضاحش دیوونه شده، زندگی خیلی بهتری خواهد داشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)