سلام شمیم جان
اوه اوه!!چقدر شرایطت شبیه شرایط منه!!!دیدی چه اوضاعیه!!!چقدر شروشورن!!!
پسرمن با اختلاف شش ماه و یکسال بزرگتر از پسر عمو وپسر عمه شه!!پسر عمه آش که قلدررررر!!پسر عموش که تقریبا همین پسر شماست تازگی ها یاد گرفته بزنه هااااا!!
بماند که پسر منم میزنه اما بیشتر میخوره!البته قبلا که کوچیکتر بودن پسر من بیشتر میزد!!اما حالا مثلا عاقل شده!!!
ببین شمیم تقریبا این دوره رو همه بچه ها دارن،من مخالفم که به بچه یاد بدی بزنه.اون اویل که پسرم میزد دوسه ماه فقط باقصه وحرف بازی نمایش یادش دادم که زدن کار بدیه که خداروشکر جواب داد،این جور مواقع که سلامتی بچه درخطره بزرگترها باید باید باید دخالت کنن،وقتی پرستو زدن از مادرهاشون بخواه که تذکر بدن به بچه حالا باهرروش تربیتی که دارن البته به جز جایزه!!!من خودم بچه مو میبردم تواتاق با زبون خوب وگاهی هم با کمی تندی وناراحتی ازاین کار منعش میکردم.مادرهای اون بچه ها باید کاری بکنن وگرنه اتفاق یه لحظه ست!
الان هم که بیشتر کتک میخوره هم نازش میکنم وهم محبت وهم خودم به بچه ها تذکر میدم وهم از مادر اون بچه میخوام با پسرش صحبت کنه،باید بچه ها فرق بین کار اشتباه ودرست رو بدونن
نمیشه مدام با بچه ها بود باید اجازه بدی خودشون هم باهم تنها باشن وگرنه همیشه مجبوری کنترلشون کنی
شمیم جان الان وقت زیادی ندارم اما سعی میکنم بازم بیام بگم چکار کنی وچه جمله هایی به بچه ها وبه مادرها بگی که اختلافی هم پیش نیاد
یه چیز دیگه من احساس میکنم پسرت کمی توجه بیشتر میخواد نمیدونم چقدر محبت میکنی بهش اما سعی کن نیاز عاطفی آش رو برطرف کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)