به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام

یه تاپیک زدی ، هزار تا بحث باز کردی !!!

من از همون اول شروع میکنم ! هر کدوم رو که بلد بودم پاسخ میدم ! امیدوارم بتونم بهت کمک کنم .

اون کسی که میگه دانشگاه به برنامه نویسی کمک نمیکنه به احتمال قریب به یقین یا دانشگاه آزاد درس میخونه یا پیام نور . وگرنه یه استاد خوب میتونه نقش خیلی بزرگی در شکوفایی شما ایفا کنه . بنابراین نمیشه مدرک همه دانشگاه های کشور رو با یه چوب حراج کرد . مخصوصا اگه اون دانشگاه شریف یا تهران یا امیر کبیر باشه . برخی از اساتید این دانشگاه ها رزومه خیلی قوی و حتی اعتبار جهانی دارن و صد در صد نشستن سر کلاسون کمک شایان توجهی به آموزش صحیح و پیشرفت شما خواهد کرد .

البته برنامه نویسی علمی نیس که شما بتونین با ویدیو و کلاس و دانشگاه توش به جایی برسین و حرفه ای بشین . شما برای اینکه یه برنامه نویس حرفه ای بشین نیاز دارین که ساعات بسیار زیادی رو پشت سیستم بشینین و تمام فکر و ذهن و دغدغتون همین باشه . وگرنه محال ممکنه که توی این رشته رشد کنین و حتی به سطح متوسط برسین ! حالا بیشتر که کار کنین متوجه میشین که برنامه نویسی یه سری فوت و فن کوزه گری هم داره که هر کسی نمیتونه اونا رو به شما یاد بده و خودتون باید با تلاش و پشتکار خودتون بهش برسین .

برنامه نویسی خودش یه شغل دو شیفته است و اگه شما معلمی رو انتخاب کردی بهتره قید اینو بزنی که یه برنامه نویس حرفه ای بشی . در بهترین شرایط یه برنامه نویس معمولی میشی و بس . اونم تازه در بهترین شرایط . البته امکان اینم وجود داره که شما دانشگاه فرهنگیان نری و همه وقتت رو بذاری روی برنامه نویسی و بازم اونطور که باید و شاید توی برنامه نویسی موفق نباشی و همون آب باریکه و مزایای معلمی هم از دستت بره ! بهتره همه احتمالات رو بسنجی .

هم چنین در مورد بی علاقگیت به درس صحبت کردی . به نظرم درس خوندن با اهداف اصلی تو در تناقضه . اگه هدف گذاریت جوری باشه که اهدافت با درس خوندن محقق بشن ، صد در صد علاقت به درس و کلاس و مطالعه بیشتر خواهد شد .

توی یه قسمت از کلامت در مورد بی علاقگیت به فیزیک و ریاضی و ... گفتی !!! معذرت میخوام یعنی شما ریاضی رو پیش نیاز برنامه نویسی نمیدونی ؟ مگه برای نوشتن شرط ها و حلقه ها به ریاضی نیاز نداری ؟ ممکنه حالا مباحث پیچیده ریاضی احتیاجت نباشه ، ولی صد در صد بعضی ار مباحث پایه ریاضی مث منطق بولی و حتی قوانین احتمال نیازت هس و باید بلد باشی . البته جدا از تاثیر گذاری ریاضی بر برنامه نویسی من شخصا معتقدم همه آدمای موفق اطلاعات عمومی بالایی دارن و در مورد تاریخ ، جغرافیا ، موسیقی ، سیاست ، اقتصاد و فیزیک و ... اطلاعات بالایی دارن . اگه دنبال پیشرفت روز افزون هستی ، سعی کن ساعت مطالعه آزاد بالایی داشته باشی . در ضمن حتما سعی کن زبان انگلیست رو تقویت کنی . چون از یه جایی به بعد احتیاج داری از منابع انگلیسی زبان استفاده کنی یا از تجارب برنامه نویسای خارجی استفاده کنی و ویدیوهای انگلیسی زبان ببینی و ...

در مورد سربازی هم بگم که دو تا از دوستای خودم که به تازگی فارغ التحصیل شدن و هر دو تاشون هم ارشد دارن ، محل خدمت یکیشون خاش و دیگری تنب کوچک هس . بنابراین تحصیلات تاثیر زیادی در محل خدمت نداره . البته یه کم به شانس طرف هم بستگی داره !!! ولی در کل سعی کن اینقدر قوی باشی که آمادگی مقابله با هر سختی ای رو داشته باشی . اگه همیشه دنبال امن ترین مسیر ممکن باشی ، هیچ وقت موفقیت بزرگی به دست نخواهی آورد .

و اما یه نکته در مورد نحوه تصمیم گیری خدمتت عرض کنم : شما الان هر مسیری رو که انتخاب کنی ، خوبی ها و بدی های خاص خودش رو داره . سعی کن با توجه به شرایطی که در حال حاضر داری و آینده ای که برای خودت متصور هستی ، مسیری رو انتخاب کنی که بعدا از انتخابش پشیمون نشی و این نکته رو هم در نظر داشته باش که نمیشه همه چیزهای خوب رو با هم داشت و از همه اتفاقات بد اجتناب کرد .

موفق باشی

2. 2 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

Saitama (شنبه 19 مرداد 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)