نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
سلام
من چند جمله از نوشته های تاپیک قبلی و این تاپیکتون که به نظرم مهم بود رو جدا کردم؛

رویا پردازی بیش از حد و فاصله گرفتن از واقعیت!

بنظر من خیال زیبا بد نیست اما, تا جایی که بین ما و واقعیت دیوار نسازه. مثلا اینکه من فکر کنم همسر آیندم باید دارای چند ویژگی خوب باشه باعث میشه رو انتخابم تاثیر بگذاره اما نه تاجایی که انقدر ار واقعیت های موجود فاصله بگیرم که اون رو از حالت انسانی خودش خارج کنم و چیزی ورای یک انسان عادی تصورش کنم.

نکته ی مهمی که درباره ی رمان های عاشقانه وجود داره این هست که رمانها مربوط به چه
سبک از زندگی هستن از کدام فرهنگ و در کجای جهان؟
درباره فیلم های عاشقانه هم باید بگم اغلب
القای تصورات غلط از عشق هست و حالا مخاطب این فیلم ها جریان فیلم رو که ساخته ی ذهن نویسنده یا تنها یک برش از زندگی افراد هست, وارد دنیای واقعی بدون توجه به سایر مسایل میکنه.

[size=2]

[size=2]

1. از ایمان,اصالت, خانواده خوب و ...
2. عدم رضایت از ظاهر همسر و گاهی عصبی بودنش, یک زندگی روتین و افکار سنتی

برای یک ازدواج موفق یکسری ( معیارها ) لازمه . که موارد اول جزو
جدا ناپذیرش هستن. من میتونم امروز موهام رو کوتاه کنم, یا نه تغییری در اجزای صورتم بدم, کفش پاشنه بلند بپوشم و بهترین لباس ها رو از بهترین فروشگاه ها خرید کنم و تا مدتی دیگر از نظر ظاهر چنان تغییری داشته باشم که دوستانم کلی تعجب کنن اما تغییر سایر موارد که مردم برای یک ازدواج موفق و پایدار از اون به ( معیار ) یاد میکنن سخت و اغلب غیر قابل تغییر هست.

افکار سنتی همیشه هم بد نیست... خیلی از مشکلات جدیدی که مردم دچارش شدن بخاطر نفی کامل افکار سنتی هست. ما آدمهایی هستیم بین سنت و مدرنیته و باید از خوبی های هر کدام بهره ای ببریم. هنرمند کسی هست که بتونه بین این دو
تعادل ایجاد کنه تا زندگیش دستخوش ناملایمات نشه.

شما نیاز به مراجعه حضوری دارید تا بتونید با قدرت و اندیشه تازه ای زندگی رو ادامه بدید.

دنیا گذران، محنت دنیا گذران
نی بر پدران ماند و نی بر پسران

تا بتوانی عمر به طاعت گذران
بنگر که فلک چه میکند با دگران...

سپاس بی نهایت از شما بزرگوار که وقت گذاشتید و بسیار زیبا جوابمو دادین.بله متاسفانه خئدم باور دارم که از واقعیت دور شدم ولی بازم نمیتونم خودمو بسازم و بگم از خیالات بیا بیرون

- - - Updated - - -

ممنون از شما عزیز بزرگوار بله دقیقا در دنیای خودم در زمان جوانی و نوجوانی غرق در رویا پردازی بودم و بسیار بال و پر میدادم ولی به خاطر مشکل مالی نمیتونم به روانشناس مراجعه کنم .ای کاش یه مقدار راهکار بهم میگفتید تا از این وضع دربیام.البته بداخلاقی و عصبی بودن همسرم هم به ناخوشی احوال من دامن میزنه