به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Hybrid View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمیم الزهرا نمایش پست ها
    سلام بچه ها ممنونم بازم از توجهتون
    سحر جان نکاتتو سعی میکنم بفهمم و اجرایی کنم (قسمت بالای پستت حقیقتا من کامل اجرا کرده بودمو ماجرای خونه پیش اومد و به این نتیجه رسیدم که پیشگیری باید کرد...)
    درسته خیلی مهمه تمرکزم بر مثبت ها باشه. باید همش به خودم یادآوری کنم اگر مطلب یا تایپیکی برای مثبت اندیشی دیدین که به دردم میخوره بهم معرفی کنین
    بله تمایل دارم ممنون میشم بقیه مسایل رو هم نظرتون بگین
    براتون لینک هایی رو بعدا ارسال میکنم.
    خب پس بریم سر مسئله اعتقادی و فرهنگی ...

ازینکه همسرم و خانوادش روز به روز دارن از اعتقادات فاصله میگیرن و پسر من تو این محیطه حالم بده
    قبلا عرض کرده بودین:

روز به روز بیشتر به تفاوت های اعتقادیمون پی میبرم و خیلی اذیت هستم.
    ما در خیلی زمینه ها اختلاف داریم.از روابط خانم و آقا، موسیقی،نماز سر وقت،نگاه به نامحرم،حضور در مجلس گناه...
    در هر مسئله ای ما تفاوت داریم.من مذهبی و همسرم مرد راحتیست .
    ایشون خانواده پر جمعیت با پدرو مادری مذهبی اما متاسفانه به جز یک خواهرشون بقیه بچه ها کمتر به مسائل اعتقادی اهمیت میدن
    وایل اولین اختلافات سر مسائل مذهبی بود. سر نوع مجلس .اینکه اقایون نامحرم از نظر من نباید میومدن به من کادو بدن و داخل مجلس خانمها بشن....
    کم کم به عمق تفاوت فرهنگی رسیدم.زن از نظر ایشون تفاوت زیادی در عمل با مرد نداره.ساعت دوازده شب تنها به من میگفت بیا خونمون(با ماشین خودم) و اصلا باورش نمیشد این کار اشکالی داره.محیط کار اینده من در کارخونه و... هست و خودم اصلا دوست ندارم اما همسرم میگن چرا نباید بری؟مگه چه فرقی داره... خلاصه این تفاوت ها در مهمونی ها ، دوستان همسرم... هم بود که خدارو شکر کم کم برای من کم اهمیت تر شد.

ما در قرآن کریم, روایات و ... داریم که شما نمیتونید کسی رو اجبار کنید در موارد اعتقادی و مذهبی شبیه بمن باش, آنگونه که من میخواهم. بلکه توصیه شده با گفتار و رفتار درست و بالا بردن علم و آگاهی از دین دیگران رو
    مجذوب اعمال مذهبی کنیم. ( حالاخواه بپذیرند یا نه .. در اینصورت شما مسئول اعمال ایشان نیستید )

این مهم در سایه
    صبر و خویشتن داری, پرهیز از تنش, انتقال و بررسی برخی مسئله ها از جنبه ی دینی به سایر موارد(1), ارتباط نزدیکتر با افراد مذهبی و متدین, خوش رویی و تفکر مثبت, تمرکز بر جنبه های خوب و ارزشمند همسر و زندگی مشترک و ... امکان پذیر هست.

(1)
    منظور از انتقال و بررسی برخی مسئله ها از جنبه ی دینی به سایر موارد یعنی اینکه مثلا در تربیت فرزند از نظر دینی توصیه های ارزشمندی وجود دارند اما از نظر روانشناسی و ... هم مطالبی در راستای همان توصیه های دینی وجود دارند که نتنها اکثرا منافاتی ندارند بلکه مهر تاییدی بر شیوه تربیت دینی فرزند شما هست. در
    اینصورت همسر شما میپذیرند که نتنها از جنبه ی دینی بلکه از جنبه ی علمی و آموزشی فلان موارد به نفع فرزند من است.
    و به همین ترتیب سایر موارد دیگر در زندگی...

تفاوت از نظر فرهنگی هم برای شما همین هست یعنی ابتدا
    پذیرش این مسئله که انسانها با تفاوت در کنار هم زندگی میکنند.( همان گونه که هستند بپذیرین )
    اما در اینمورد ببینید آیا همسرتون فرد برون گرایی هستن؟ افراد برون گرا اغلب معاشرت بالایی دارند و همین باعث میشه روابط اجتماعی بهتری داشته باشند و این به دلیل روحیات اونهاست.

اما روش شما در برخورد با چنین شرایطی مهم هست
    * ابتدا
    بررسی رفتار ها و گفتارها و نقش خودتون در رابطه زن و شوهری و بهمین منوال برطرف کردن عیوب احتمالی
    *
    همراهی و همدلی با همسر و برقراری احساسات خوب. آنچنان که همسر شما میپسندند. مثلا ( پوشش های رنگی و جذاب مطابق میل همسرتون در خانه, همراهی در شوخی و خنده, تفریحات دو نفره, توجه به نیازهایی که برای همسرتون در محیط خصوصی مطرح هست )
    *
    کاهش حساسیت در برخورد با شرایط و پرهیز از امور حدسی
    *
    گفتگوی صمیمانه و بیان احساسات و قرار دادن حد و مرز برای ارتباط با نامحرم
    * و اینکه همسرتون رو بابت رفتارهای دیگران سرزنش نکنید.

اگر مشکلی در این قسمت نیست و تمایل دارید بریم سر مسئله ی بعدی...

/
    ویرایش توسط سحر بهاری : چهارشنبه 30 مرداد 98 در ساعت 11:19

2. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

شمیم الزهرا (دوشنبه 04 شهریور 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)