براتون لینک هایی رو بعدا ارسال میکنم.
خب پس بریم سر مسئله اعتقادی و فرهنگی ...
قبلا عرض کرده بودین:
ما در قرآن کریم, روایات و ... داریم که شما نمیتونید کسی رو اجبار کنید در موارد اعتقادی و مذهبی شبیه بمن باش, آنگونه که من میخواهم. بلکه توصیه شده با گفتار و رفتار درست و بالا بردن علم و آگاهی از دین دیگران رو مجذوب اعمال مذهبی کنیم. ( حالاخواه بپذیرند یا نه .. در اینصورت شما مسئول اعمال ایشان نیستید )
این مهم در سایه صبر و خویشتن داری, پرهیز از تنش, انتقال و بررسی برخی مسئله ها از جنبه ی دینی به سایر موارد(1), ارتباط نزدیکتر با افراد مذهبی و متدین, خوش رویی و تفکر مثبت, تمرکز بر جنبه های خوب و ارزشمند همسر و زندگی مشترک و ... امکان پذیر هست.
(1)
منظور از انتقال و بررسی برخی مسئله ها از جنبه ی دینی به سایر موارد یعنی اینکه مثلا در تربیت فرزند از نظر دینی توصیه های ارزشمندی وجود دارند اما از نظر روانشناسی و ... هم مطالبی در راستای همان توصیه های دینی وجود دارند که نتنها اکثرا منافاتی ندارند بلکه مهر تاییدی بر شیوه تربیت دینی فرزند شما هست. در اینصورت همسر شما میپذیرند که نتنها از جنبه ی دینی بلکه از جنبه ی علمی و آموزشی فلان موارد به نفع فرزند من است.
و به همین ترتیب سایر موارد دیگر در زندگی...
تفاوت از نظر فرهنگی هم برای شما همین هست یعنی ابتدا پذیرش این مسئله که انسانها با تفاوت در کنار هم زندگی میکنند.( همان گونه که هستند بپذیرین )
اما در اینمورد ببینید آیا همسرتون فرد برون گرایی هستن؟ افراد برون گرا اغلب معاشرت بالایی دارند و همین باعث میشه روابط اجتماعی بهتری داشته باشند و این به دلیل روحیات اونهاست.
اما روش شما در برخورد با چنین شرایطی مهم هست
* ابتدا بررسی رفتار ها و گفتارها و نقش خودتون در رابطه زن و شوهری و بهمین منوال برطرف کردن عیوب احتمالی
* همراهی و همدلی با همسر و برقراری احساسات خوب. آنچنان که همسر شما میپسندند. مثلا ( پوشش های رنگی و جذاب مطابق میل همسرتون در خانه, همراهی در شوخی و خنده, تفریحات دو نفره, توجه به نیازهایی که برای همسرتون در محیط خصوصی مطرح هست )
* کاهش حساسیت در برخورد با شرایط و پرهیز از امور حدسی
* گفتگوی صمیمانه و بیان احساسات و قرار دادن حد و مرز برای ارتباط با نامحرم
* و اینکه همسرتون رو بابت رفتارهای دیگران سرزنش نکنید.
اگر مشکلی در این قسمت نیست و تمایل دارید بریم سر مسئله ی بعدی...
/

علاقه مندی ها (Bookmarks)