سلام. راستش مطالبی که میخوام بنویسم ممکنه خیلی به اصل مشکل شما مرتبط نباشه اما امیدوارم یه تلنگر ذهنی باشه براتون که بتونید سرنخ حل مشکلاتتون رو پیدا کنید.
اول در مورد پسرتون. ببینید یه جمله ای هست که میگه بچه ها نیازی به تربیت شدن ندارن اونا همون کاری رو میکنن که پدر و مادرشون انجام میدن. پس شما لازم نیست نگران تربیت فرزندتون باشید همین که توی تربیت و پرورش خودتون موفق باشید بچه هم یاد میگیره از شما. علاوه بر اون، از نظر من اینکه بچه شما توی شرایطی قرار گرفته که از همین اول میتونه با دو نوع طرز فکر و فلسفه زندگی متفاوت آشنا بشه و ببینه به رشدش هم کمک میکنه و موفق تره از بچه ای که توی یه محیط ایزوله با یک سری اعتقاداتی که بهش تزریق میشه بزرگ شه. من خودم توی اون محیط ایزوله بزرگ شدم! و میدونم دارم راجع به چی حرف میزنم. بعدها که بزرگ تر شدم هیچ حس خوبی نداشتم و همش دنبال حقیقت زندگی بودم به جایی رسیدم که یه مدت کلا به وجود خدا هم شک داشتم و با کلی تحقیق و مطالعه و انرژی که صرف کردم تونستم برای خودم به یه چهارچوب اعتقادی برسم که این بار بهش ایمان دارم. اما فرزند شما از همین اول میتونه هر دو روی سکه رو ببینه و با سرشت خودش انتخاب کنه. همه ما یه خدای درون داریم که نمیگذاره گمراه بشیم و همه گمراهی ها و راهای نادرست به خاطر دخالت انسانه. پس نگران پسرتون نباشید و تمام تلاشتون روی خودسازی باشه که بتونید الگوی کامل و قابل اتکایی براش باشید.
مطلب دوم در مورد خودتونه. من با لفظ «حسادت زنانه» ای که به کار بردید فهمیدم توی چه حجمی از انکار احساساتتون دارید دست و پا میزنید! عزیز من حسادت زنانه یعنی چی؟ هر کسی جای شما بود توی اون شرایط حالش بد میشد چرا احساسی که درونتون به حق ایجاد شده رو با کلماتی ابراز میکنید که انگار ناحق بوده؟ اصلا من نمیدونم این واژه های بی معنا رو کی میسازه میندازه تو دهن مردم! هر کس هست اصلا نیت خوبی نداره٫...
شما اول باید با درون خودتون به صلح برسید و همه احساساتتون رو بدون قضاوت و سرکوب احساس کنید و لمسشون کنید و بهشون اجازه بدید ابراز بشن. بعد به یه آرامشی میرسید که میتونید اون موقع صدای خدای درونتون رو که تا حالا توی هرج و مرج درونتون گم شده بود بشنوید و اون خودش راهنماییتون میکنه که توی هر شرایطی بهترین عملکرد رو داشته باشید.
در مورد مشاور هم اگر احساس نیاز میکنید من تعریف مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی رو خیلی شنیدم و خانم هایی اونجا هستند که تخصصشون زوج درمانی هست. کلینیک ارگانیک مایندد هم کارشون خیلی علمی هست ولی از نظر اعتقادی با شما یه کمی متفاوتن. خانه توانگری زیر نظر دکتر شیری و بنیاد فرهنگ زندگی سهیل رضایی هم خیلی خوبن.میتونید توی شبکه های اجتماعی هم پیداشون کنید. موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)