سلام شمیم جان،دوست خوب همیشگی ام
من الان توی صفحه اول دارم مینویسم واست،نمیدونم چرا مدتیه توی صفحات آخر تاپیکها لوگین نمیشم!!!؟امیدوارم این پست سرحال ارسال بشه
شمیم جان،مامان نگران ودلواپس!اول از همه آرامشت رو بااون ارتباط قوی ای که با خدا داری به دست بیار!حداقل دستاوردت از ایمان واعتقاداتت باید همین آرامش باشه
میدونم چی میگی وچه فکرهایی میکنی!پیش خودت میگی تا خالا حرص خودمو میخوردم الان باید حرص بچه مو هم بخورم!پیش خودت میگی بچه نبود واسم مهم نبود که چکار میکنه ولی نمیکنه!اما الان این احساس مسولیتت داره تو رو از پا درمیاره!
من الان خودم درگیرمشکلاتی هستم با تربیت بچه ام میدونم چقدر برای یک مادر سخته وقتی به اینجا برسه که دیگه نمیدونم باید چکارکنه!
تفاوتت توی زمینه های مختلف با همسرت که دیگه واسه خودت وما قابل درکه!اما پسرت!
شمیم چقدر با بچه ات بازی میکنی توی خونه؟وقتی دوتایی تنهایین چه برنامه هایی دارین؟چرا احساس میکنی پسرت حسابت نمیکنه؟مگه واسش وقت نمیزاری؟بچه ها طرف اونی هستن که ازش محبت ببینن وبازی و بازی وبازی وبازی....واسه پسرت خاطره های خوب درست کن اینقدر باهاش صمیمی بشو که هیچکس نتونه این صمیمیت رو باره نگرشی که داره از بین ببره!چه موافق تو چه مخالف تو
من خیلی از خانواده هارو دیدم که پدرومادر باهم اختلافات وتفاوتهای زیادی دارن وبچه هاتون هم ایرادی ندارن
یادت باشه حتی اگه تو هم مثل همسرت بودی بازهم نمیتونستی تضمین بدی که بچه تون مثل خودتون بشه این دیگه ثابت شده است
پس لذت ببر از این دوران وتلاشت رو با لذت انجام بده نه باحرص وغر وانرژی منفی که بچه ها خیلی بهتر از بزرگها این احساسات رو متوجه میشن
واسه پسرت فرشته مهربان آسمانی باش که حتی اگه شبیه خودت نشه همیشه ازت به خوبی یاد کنه چه جلوی خودت چه پشت سرت.زندگی رو واسش سخت نکن جلوی بچگی اش رو نگیر!ازش توقع نداشته مثل آدم بزرگها درکن کنه!!!
شمیم جان شاید اگه بازهم بچه بیاری هیچکدوم اخلاقهاشون شبیه تو نشه اما تو لذت رو از مادر بودن ببر ثمره وعاطفه مادری رو از عمق جانت به بچه ها داشته باش
هرچند نکته امیدوارکننده اینه که بچه ها بیشتر تحت تاثیر مادرها هستن تا پدرها!مگه اینکه همسرت به جای تو همه اون کارهایی که گفتم رو درحق پسرت میکنه
اینو نمیگم که خدایی نکرده احساس رقابت کنی باهمسرت دراین زمینه!!اتفاقا واست مهم باشه که با پدرش هم صمیمی و دوست باشه همیشه احترام گذاشتن رو یادش بدین

علاقه مندی ها (Bookmarks)