ممنون از اشتراک گذاشتن زاویه دیدتون ولی با اجازتون منم تو همین جامعه دارم زندگی میکنم. مشکلات خانمها و رفتار بعضی از اقایون رو هم دارم میبینم. همین الان دارم میبینم خواهرم به خاطر علاقش به کارش کمتر وقت میکنه به خونه برسه و دامادمون مسخرش میکنه (عن آقا :|) ولی مشکلاتی که خانما دارن دلیل بر نفی مشکلات بی شمار آقایون نیست. انتظارات بیجا از خانما دارن؟ اوکی قبول نکنید بحثی درش نیست. ما زیر بار حرف زور نمیریم شما هم نرید.
ولی من حرف پیچیده و عجیب غریبی نزدم. عرض کردم زن و مرد باید با هم زندگی رو بسازن. این یعنی لوازم زندگی رو با هم بخرن. خونه رو با هم تهیه کنن. اگه مالی هم دارن به اسم هردوشون باشه. حالا درآمد زن کمتره؟ اوکی اشکالی نداره مسابقه که نیست. ولی هم زن هم مرد در حد توانشون از خودشون مایه بذارن. تو کار خونه هم با هم مشارکت کنن. هر موقع هم خانم احساس کرد طراوت و شادابی زنانه ش در خطره دست به سیاه و سفید نزنه و از همسرش کمک بخواد(بگذریم که حالا مرد اگه زیر سختی و فشار روزگار قیافش شبیه غروب رباط کریم شد اصلا مهم نیست :) ) الان خوبه راضی شدین؟ بابا خیلی ساده دارم میگم زن و مرد کنار هم باشن. این قید و بندا و خرجای اضافه و غیرضروری اول زندگی رو کنار بذارن. این خیلی درخواست زیادیه؟ ظلمه به زن؟
نه اتفاقا یه کیلو خیار هم خریدین خیلی بی حواس از شوهرتون با امضا و اثر انگشت رسید بگیرین. بعد شب هم مهمون اومد بزنید به دیوار به رویت حضار برسونین. شیلنگ بگیرید رو اون حس تامین کنندگیش :))))
چه حرفیه این خوب اخه :)
گل بگیرن در اون زندگی رو که مهریه بخواد ضمانتش باشه.
اون مردی که انقدر باطنش فقیره که دنبال زنی میگرده تا بهش شخصیت بده از خوک هم پست تره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)