سلام سحر خانم....ممنون از اینکه پاسخ دادین....خواستم بگم ک بعد از آشنایی با دکتر روانشناس و مشاوره در میانه قهر و ترک زندگی خانم سابق من کم و بیش با دکتر مشاوره هنوز در تماسم...اتفاقا بعد از سال اول قهر بود ک دکتر متوجه شده بود و میگفت اون خانم دیگه برگشتنی نیست و معلومه براش دون پاشیدن....یادمه از اون موقع بهم میگفت توهم ب فکر زندگی و همسر جدیدی باش ....
- - - Updated - - -
سلام ...ممنونم از روحیه ای ک بهم دادین...والا چی بگم ....خواستم بگم فکر میکنم من اعتماد ب نفسم پایین نیست ک اگر بود مجددا ب فکر ازدواج مجدد نبودم....من فقط کمی ناامیدو متعجب شدم چرا خانمها اینطور شدند؟! چرا مطالبه گر شدند و همه چیز رو باهم در یک زمان و قبل از ازدواج میخوان؟!
- - - Updated - - -
سلام ...شبنم خانم اسمشو نمیدونم چی باید گذاشت بازی روزگار یا تاوان تصمیم و انتخاب اشتباه....برای خودم که جفتشو میدونم یعنی هم عاقلانه علاقه مند نشدم و هم جبر و قسمت روزگار ب زندگیم وارد شد....اما خیانت و تلاش....اگه فکر میکنی خیانتی هست ارزششو نداره هر چند بخشش و از خود گذشتگی خیلی خیلی مهم و زیباس...ولی ب شرطی ک طرف مقابل هم بخواد....من خوب یادمه شبایی بود خانم سابقم با معشوقش زیر پتو با موبایل بهش پیام میداد و صحبت میکرد و تا منو میدید خودشو ب خواب عمیقی میزد....با اینحال گذشت و تلاش من ب پایبندی زندگی کمکی نکرد و باانتخاب غلطش یک زندگی رو از بین برد....البته همین بس ک الان همسایه و دوست و آشنا و فامیل لعنتش میکنن و پشت سرش ب بدی یاد میکنن....شماهم ببین ارزششو داره یا نه....هر چند امیدوارم همه زن و شوهرا با از خودگذشتگی و فداکاری آتیش صمیمیتشونو زیادتر کنن و بهم عشق بورزن و باوجود همه مشکلات مالی و غیرمالی خوب زندگی کنن....

علاقه مندی ها (Bookmarks)