سلام خواهش میکنم
آرامش درونی چی هست؟
آرامش درونی مستقل از شرایط و منابع بیرونی هست و به توانایی ایجاد احساسات خوب با عوامل درونی و فکری تعبیر میشه...یعنی محیط بیرون تعیین کننده رضایت درونی ما و شادی هامون از زندگی نیست. ( یعنی توانایی کنترل ذهن در شرایط مختلف ) مثل مدیریت بحران
آرامش درونی چطور حاصل میشه ؟
ابتدا شما باید مصمم به تغییر باشین و ورودی های ذهن خودتون رو کنترل کنید.
* پر رنگ کردن ارزش ها و اعتقادات دینی در زندگی شخصی
* رها شدن از گذشته و آینده و هنر خوب زیستن در زمان حال
* پذیرش هر چبز همانطور که وجود داره و پذیرش قوانین هستی ( یعنی خودتون، آدمهای اطراف و جهان هستی )
* تغییر زاویه دید به جهان هستی ( یعنی اینکه هیچ چیز و هیچ کسی بما تعلق ندارد و تنها برای خدای عالم هست )
*ایجاد تغییرات مثبت در خود بدون عزم برای تغییر دیگران
* انتظار منطقی از حدود توانایی های خود
* ایجاد شادی بدون وابستگی به دیگران ( مثل انجام کارهایی که علاقه دارید ، آمادگی و برنامه ریزی برای گذران یک روز خوب و ... )
*تقویت روحیه شکر گزاری و قدرشناسی
* ساختن زندگی و برقراری شادی ابتدا در جهت بوجود آمدن احساسات خوب برای خویشتن
* معاشرت با افراد مثبت اندیش و عاقل
* زندگی مسالمت آمیز و پذیرش رضایت خداوند در کنار اتفاقات و عوامل ناراحت کننده و ناخواسته (مثل مرگ دیگران و ... )
* احترام بخود و ارزش قائل شدن برای خود و در نتیجه ارزشمند شدن در ذهن دیگران
* هدف گذاری و برنامه ریزی
* عدم فاجعه سازی و سوار شدن بر موج منفی
* مثبت اندیشی رو تقویت کنین.
شما ابتدا باید خودتون به آرامش واقعی برسید و سپس دیگران رو به این آرامش و زیبایی دعوت کنید.
شما دفترچه ای تهیه کنین و خواسته های خودتون رو در اون یادداشت کنین، یعنی مثلا من امسال در نظر دارم نقاشی رو حرفه ای پیگیری کنم و از فردا دنبالش میرم و آخر هفته نتیجه رو مینویسم.
این نوشته ها بشما کمک میکنن که اعتماد بنفستون افزایش پیدا کنه و برنامه داشته باشین.
نوشتن خوب هست، گفتگو خوب هست . بشرطی که بدونید برای چه مینویسید و برای چه کسانی صحبت میکنید.
برای داشتن یک حال خوب نیاز دارید تغییرات خوب ایجاد کنید و عیوب احتمالی رو برطرف کنید و زاویه دید خودتون رو به زندگی تغیبر بدید.
برای قرصی که نوشید ظاهرا مراجعه داشتین و بهتر است سعی کنید زیر نظر درمانگر خودتون باشین و به توصیه های ایشان عمل کنید.
صبح ها از فرصت هوای خوب استفاده کنین و پیاده روی کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)