سلام
خواهش میکنم ...
من پاسخ شما رو کامل خوندم و دیدم جایی از متن در جواب آقای مدیر مطلبی نوشتید که مطالبی بنظرم رسید تا پاسخ ایشان من این مطالبی رو که به ذهنم رسیده خدمتتون عرض کنم؛
برای اینکه همسر شما به احساسات و نظرات شما توجه کنن باید در نزد شما ( احساس ارزش کنن و بدونن شما قدر ایشان رو میدونید)
یعنی چه با لباس های جذاب و چه با لباسهای معمولی همیشه برای شما ارزشمند هستند. در اینصورت تمایل بیشتری برای تغییر پوشش خواهند داشت.
پس در اینجا قدر شناسی ( قدر و ارزش اون رو میدونید ) و مقبولیت در نظر شما ( یعنی همانطور که هست دوست داشتنی ست) از اهمیت بالایی برخوردار هست. در کنار اون توجه ، محبت ، اعتماد، عدم شکایت و عیب جویی و ... بسیار کمک کننده هست.
در مطالب قبل توصیه کردم انرژی بدید انرژی دریافت کنید، هر عملی واکنشی در پی خواهد داشت و اینکه سهم خودتون رو در نشاط آفرینی فراموش نکنید و منتظر دیگری نمانید.
از طرفی تمرکز بیش از حد شما بر ظاهر همسرتون باعث شده خصلت های بد ایشان برای شما پر رنگ تر شده و به ناراحتیتون دامن بزنند در حالی که هر شخصی دارای ویژگی های مثبتی هم هست و میشود به اونها هم توجه کرد.
در پایان سه توصیه در کنار موارد ذکر شده بالا برای تغییر پوشش همسرتون میکنم؛
* یک سبد تهیه کنین و مقداری از لباس های نوی کوچیک شده و کمتر استفاده شده خودتون و فرزندانتون رو داخلش بگذارین و به همسرتون بگین اگر تو هم دوست داری لباسی روی اینها بگذار تا بتونیم به چند مستمند کمک کنیم. اگر استقبال کردند این فرصت رو دارین که چند لباس نو جایگزین کنین.
* میتونین به بهانه های مختلف هدایایی برای ایشان بخرین و این هدایا رو با توجه به سلیقش تهیه کنین تا جایگزینی برای موارد قدیمی و کهنه باشن.
* علاقه ها و سرگرمی های مشترک رو شناسایی کنین و انجامش بدین، مثل کوهنوردی، دیدن فیلم ، بازی و ... و سعی کنید به ایشون نشون بدید که به سلیقه و علاقه مندی هاش احترام میگذارین که این کار باعث صمیمیت بیشتر و توجه متقابل خواهد شد.
در جایی از نوشتتون خوندم ؛
شما برای تجربه ی یک حال خوب نیاز به تغییر دیگران یا ورود به روابط نادرست ندارید بلکه نیاز به تغییرات درونی دارید. این تغییرات با عزم خودتون و مراجعه ی حضوری کم کم بوجود خواهد آمد. شما اگر با هر مرد دیگری هم ازدواج میکردید باز هم اون فرد از دنیای خیالی شما فاصله داشت و در او هم دنبال بزرگ کردن موارد منفی دیگری بودید.
روابط نادرست با قصد تأمین نیازهای عاطفی نتها کمک کننده نیست بلکه باعث ضررهای متعدد وجبران ناپذیری خواهد شد که بیش از گذشته سلامت روان شما رو تهدید خواهد کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)