با سلام
وقتی در مورد وقایع زندگی مون صحبت کنیم...پیش امدهای زندگی رو چه جوری مدیریت .کردیم .تحلیل از مسایل...میزان نگرش طرف دستمون میاد که همه تو رفت وامد مشخص میشه...شما می فرمایید 2 3 حلسه!!!!!2 3 جلسه خیلی کمه...بخواد نشون نده میتونه...
بعد از مرا حل اولیه باید به یِ درجه ای از صمیمیت برسید تا یکم خود واقعی ش و نشون بده....یا خود ما حتی...
مثلا تو روزهای اول که کسی نمیاد غر بزنه به زمین و زمان بد بگه...روزهایی که هنوز ی رودربایستی هست همه جیز خوش خوشونه...اصلا بد نمیببنه که بد بگه
منفی بودن غر غرو بودن طرف مشخص نمیشه...
حالا بازم اگه دنبال سوال اید...میتونید بپرسید...اگه بخوایید از زندگی برای بچه تون بگید چی میکید...تعریفتون از دنیا از زندگی....کاری بوده که از شروعش اول میترسیدید ولی شروع کردید بعدش نتیجه چی شده؟شده؟کاری بذاتون سخت بوده ولی ادامه دادید؟؟چیرهایی شبیه اینها.
یا مثلا بگید
بچه ای که هنوز به دنیا نیومده از به دنیا اومدن میترسه...ایا تشویقش میکنید که به دنیا بیاد یا نه اصلا اشتباهه بچه دار شدن..یِ کتابی هست در این مورد بگید نظرتون در مورد این کتاب ؟؟؟ایا راس میگه؟؟.(ممکنه اینجا فک کنه درمورد بچه دارشدن نظرش و میخوایید)( کتاب الان اسمش یادم نیست.. گفتگوی .زن بارداربا بجه تو شکمش.. که ناراحته که چرا. دارهاین بچه رو به این دنیای کثیف میاره...ممکنه اگه بهش معرفی کنید دیگه نخواد بچه بیاره:))
ولی درکل
من خودم تازگی ها یِ فکرهایی تو سرم میچرخه ...در مورد درستی غلطی اش فعلا نمیدونم...اونم اینکه چندان نمیشه رو جواب این سوالها حساب باز کرد...با تحربه باشه یِ جور میتونه منحرف کنه...ناشی باشه یِ جور...راستش.کلافه ام....
از اینها گذشته ...مگه درسته دنبال ادم. بی عیب باشیم...تو حرف میگیم میانگین بگیریم...ولی در عمل دنبال ادم بی عیبیم...اینهایی که ازدواج کردن و البته خوشبختن اصلا اینجوری که ماها دنبال نمونه سوال هستیم بودن.؟؟
..ی بار باید حرفام و جمع و حور کنم بعد
یِ جا بپرسم...ذهنم ازاد شه...ِِ.تازگی ها فک میکنم سوال جواب کردن چندان هم کارساز نیست..البته.شاید به این شکل کارساز نیست...نمیدونم هنوز...
یعنی فقط میدونم یِ جای کار میلنگه....یِ چیزهایی رو میخوام در مورد سوالهای مالی تو اون یکی تاپیکتون بگم که بمونه برای فردا...
یا خب خود اون طرف هم میدونه شما میخوایید امتحانش کتید حواسش هست جی از دهنش بیرون میاد....اخه به جوابها چقدر میشه اعتماد کرد؟
به قول خانم شمیم الزهرا که گفتن...همسرم چون جیزی نمیگفت فکر کردم پس نظرش همینه...اونم چون منو پسندیده بود فکر کرد عوض میشم یا حالا موضوع مهمی نیست و...واقعا سخته...فقط بسپاریم به خدا...

علاقه مندی ها (Bookmarks)