سلام دوستان همراه عزیز
خانم مهندس جون دل به دل راه داره! منم همین جملرو به همسرم اون موقع گفتم
میدونی آدم وقتی خودش میخواد و تلاش میکنه با سختی تغییر میکنه چه برسه به اینه کسی اصلا عیبی در کار خودش نبینه و نخواد تغییر کنه... برای همین کلا من مشکلم فقط خودمم
آقای کرای گرامی ممنونم بابت وقتی که میذارید
بله فعلا دارم سعی میکنم که عملا کار کنم.
امشب یک مورد انجام دادم: میخواستم با مادرم جایی بریم مادرم خونه ما اومدن که باهم بریم. همسرم همون زمان میخواستن جایی برن من دیدم اصلا حتی تعارف نمیکنه که مارو برسونه و ما میخواستیم تاکسی بگیریم در حالیکه اگر ادر یا خواهر خودشون بود قطع به یقین میرسوندشون
با محبت و لحن شوخ گفتم: (مادرم داخل خونمون نشده بودن) عزیزم نمیخوای یک تعارف بزنی مارو برسونی؟
همسرم هم با قاطعیت گفتن نه (بدون هیچ توضیحی) اولش یکدفعه بهم برخورد و ناراحت شدم ولی یاد این جمله افتادم که باید بپذیریم طرف مقابل میتونه نه بگه به درخواست ما و این احترام متقابله که ما نه رو بپذیریم
منم تاکسی گرفتم و جملات تاپیک منفعل نباشیم تو ذهنم مروز میکردم. خوشحالم که درخواستم عنوان کردم هرچند نه شنیدم اما عنوان کردنش مهمتر از پاسخی بود که شنیدم
الهه زیبایی ها عزیزم درست میگی سوال درستی نکردم خودم خیلی خوب میفهمم هر ضعف من ریشش در کجا بوده اما متاسفانه این فهمیدن ریشه نتونسته کمی در درمان بهم بکنه. شما میدونین چه کمکی میکنه؟
فعلا دنبال درمانم چون ریشرو خبر دارم بله هم پدر هم مادر هم برادر بزرگم نقش مهمی در این سری ترس هام دارن و هرکدوم میدونم چطور این اتفاق برام ایجاد شده اما فایده دونستنش برام چی هست؟
نه خانمی چیز خاصی نپرسیدی که نشه جواب بدم
من از سه سال قبل ازدواجم با یکی از بهترین روانشناسای شهرمون (تهران نیستم) که تجربه بالایی دارن (الان 70 سالشونه) مرتب در ارتباط بودم. از تصمیم گیری بگیر تا بررسی ضعف هام تا چالش های زندگیم... مثل یک پدر دانا و مهربان همراهم بودن برای همین منو کامل حتی بهتر از خودم میشناختن و موقع بررسی همسرم فقط ایشونو بررسی کردن که ما یک جلسه تست دادیم که اصلا اسمش یادم نیست ولی سوالات زیادی داشت و یادمه مسایل جنسی هم توش بود (احتمالا باید ام ام پی ای باشه) و دو جلسه هم حضوری باهاشون داشتیم اما همونطور که گفتم ایشون خیلی با تجربن و واقعا با کمی صحبت طرفو میتونن خیلی خوب آنالیز کنن البته بهم تاکید کردن اصلا در حیطه اعتقادی نظر نمیدن
من هیچ وقت فکر نمیکردم شخصیت پدر و همسرم مثل هم باشه. پدر من تکانشی واکنش میدن. موضوعات کاملا مشخص و پدرم در لحظه خشمگین میشن و سریع هم فروکش میکنه و جبران میکنن. یعنی از منی که دخترشونم بارها معذرت خواستن اما در ضعیف کردن شخصیت من شاید شبیه همسرم باشن.
اما همسر من بسیار کینه ای و اصلا خشمشون راحت فروکش نمیکنه. میتونن حتی چند ساعت در اوج اوج خشم بمونن بدون اینکه ذره ای از عصبانیتشون کم بشه (پدر من خشم خیلی کوتاه دارن و سریعا پشیمون میشن) و اصلا اهل عذرخواهی نیستن و همیشه با مهربون شدنش میفهمم یعنی عذر میخواد

علاقه مندی ها (Bookmarks)