نقل قول نوشته اصلی توسط rezaeee نمایش پست ها
سلام
راستش من جاهای دیگه نمیتونستم تاپیک باز کنم و اینجا باز کردم.

میخواستم بپرسم اگر با دوست دختر/نامزد/همسر خود فرضا توی پارک مشغول قدم زدن هستید، بعد یکسری جوان روی نیمکت نشستن و موقع رد شدن شما حس میکنید دارن پشت شما حرف میزنن یا میخندن، و یا دارید قدم میزنید از رو به روی شما فرد یا افرادی رد میشن که حس میکنید به چهره خانوم شما زل زده اند. و یا به دوست دختر/همسر خود گفتید جایی منتظر شما بایسته و وقتی میرسید از دور میبینید یک یا چند نفر در حال مزاحمت هستند، بهترین واکنش چیست؟

و یا یک روز دوست دختر/نامزد شما ناراحت است و با سوال و جواب متوجه میشید مثلا بقال سر کوچه فکر کرده این دختر مجرد هست و بهش متلک گفته یا شوخی کرده یا لاس زده خلاصه.

این سوال رو میخوام هم از آقایون بپرسم و نظر و تجربه شون رو بشنوم و هم از خانوم ها بپرسم تا ببینم اونها چه واکنشی رو از طرف آقا میپسندن؟ اینکه سکوت کنه و اهمیت نده؟ یا داد و بیداد کنه؟ دست به یقه بشه و دعوا کنه؟

من چون خودم خواهر ندارم، و دوست دختر هم خیلی قدیم داشتم و تا حالا خداروشکر چنین چیزی واسم پیش نیومده، اما برام سوال شده که اگر پیش اومد بهترین واکنش چیه؟ خصوصا طوریکه خود خانوم هم بپسنده و فردا نگه این چقدر لات و وحشی و فحاش و ... است(درواقع بدتر به ضرر خودمونم نشه در اینده).
سلام
برای یه مرد سخته ببینه که یه نفر داره چپ چپ به ناموسش یا کسی که دوستش داره نگاه میکنه.
بستگی به موقعیتش داره
گاهی باید با یه نگاه معنی دار به طرف فهموند
گاهی باید بری بهش بگی مشکلی هست؟ با حالت اینکه توی چهره خشم وجود داشته باشه
گاهی باید در گیری هم داشت اگه واقعا حرف خیلی بدی بزنه ولی نه طوری که اسیبی به طرف بزنی باید جوری باهاش برخورد کنی که دفعه بعد این کارو نکنه و بفهمه که بی پاسخ نمیمونه این کارهاش.

البته بایدفکر کرد که چی باعث شده که طرف متلک گفته؟ ایا ریشه در کارهای خودمون داره؟